gphaber

Atım ve Altunay Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor.

SULTANGAZİ

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Halkla İlişkiler Birimi’ne bağlı İşadamları Komisyonun düzenlediği ‘iş adamları buluşması’ devam ediyor.

 Bu hafta Tuzcuoğlu Otomotiv’de oto galericileriyle kahvaltıda bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım, ilçenin yanı sıra oto galericilerin de sorunlarını dinlediler.

Oto Galeri esnafının sorunlarını aktardığı kahvaltıda, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Av. Murat Atım ve Ak Partili yöneticilere teşekkür ederek, “Ak Parti’nin başlatmış olduğu bu toplantılar oldukça önemlidir. Bizler bu toplantılar sayesinde sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi çok rahat bir şekilde Belediye Başkanı Cahit Altunay ve Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a iletebiliyoruz. Kendilerine göstermiş oldukları bu ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Oto galerici esnafının Sultangazi’de yer sıkıntısı çektiğini dile getiren Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tosun, “Bu yer sıkıntısından dolayı birçok esnaf arkadaşımız İSTOÇ’da bulunan Oto Center’a taşındı. Ancak kimse şu anda bulunduğu yer ve mekandan memnun değil. Bizler yeniden ilçemize geri dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yaşanan sorunun farkında olduklarını ve buna yönelik bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Av. Murat Atım ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a Ak Parti İlçe Başkan Yardımcıları Ahmet Çelik, İmdat Kamacı ve Umut Öztürk Belediye Başkan Yardımcıları Av. Hacı Orhan ve Fevzi Dülger eşlik ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.