gphaber

Atım'dan hemşehri ziyareti

SULTANGAZİ

Başkan Atım "Ordulu hemşerileriyle bir arada yaşamaktan çok mutluyuz" dedi

Ak Parti Sultangazş İlçe Başkanı Av. Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, İlçe yönetim kurulu üyeleri ve STK Komisyon üyleri ile birlikte Cebeci Mahallesi'nde bulunan Ordu İkizceliler Derneği'ni ziyaret etti..
Ziyarete Cebeci Mahalle Muhtarı Zeki Yıldız'da heyete eşlik ederken, Ordulu dernek yöneticileri güler yüzü, misafirperverliği ile birlikte konuklarına karadeniz mutafağının birbirinden lezzetli yemeklerini ikram ettiler.Ziyarette kısa bir konuşma yapan Ordu İkizce Dernek Başkanı Zeki Kale, Ak Parti İlçe Başkanlığı'nın gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sultangazi Belediyesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklertini ve takdir ettiklerini söyledi.
İlçe Başkanı Av. Murat Atım Türkiye'nin her bölgesinin ayrı güzelliğinin olduğunu, bu çeşitlilikte karadenizin guzide ili Ordu'nun çok özel ve önemli bir yeri olduğunu belirtirken, Sultangazi'mizde Ordulu hemşerileriyle bir arada yaşamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay yeni kurulmasıyla beraber her yaptıkları çalışmalarda kendilerine destek olan Ordulu Sultangazililere teşekkür ederken, Sultangazi Belediyesi'nin çalışmalarından bahsetti.
Ziyaret sonunda Ordu İkizceliler Dernek Başkanı Zeki Kale, İlçe Başkanı Av. Murat Atım'a ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a Ordu'nun muhteşem görüntüsünün yer aldığı bir tablo hediye etti.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.