gphaber

Aziz Babuşçu'dan Murat Atım'a tebrik ziyareti.

SULTANGAZİ

Aziz Babuşcu olağan kongrelerini yaparak yeni yönetimini seçen Sultangazi ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Aziz Babuşcu olağan kongrelerini yaparak yeni yönetimini seçen Sultangazi ilçe teşkilatını ziyaret ederek, İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.




İl Teşkilat Başkanı Halis Dalkılıç, İl Sekreterya Brim Başkanı Abdullah Güler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilal Kıymaz, İlçe Başkanı Murat Atım, Belediye Başkanı Cahit Altunay ile Ana Kademe Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerinin katıldığı toplantıda konuşan Aziz Babuşcu, “Kongre sürecinde gösterdiğiniz samimiyet ve gayret için teşekkür ediyorum. 2014 hedeflerimiz için gereken motivasyon ve gücü topladığımız ilçe kongrelerinden sonra sizleri ziyaret ederek başarı dileklerimi sunmak istedim.” şeklinde konuştu.


Babuşcu, “Kongre sürecimiz boyunca ortak aklı yakalamaya çalıştık. Mümkün olduğu kadar, istişareyi çok geniş zeminlerde yaparak herkesi dinlemeyi ve anlamayı bu kongre döneminin olmazsa olmazı olarak değerlendirdik ve buna göre hareket ettik. Kongre sürecinde iki listenin yarıştığı ilçelerde görev alan ilçe başkanlarımızdan bir beklentimiz var. Kaliteli, siyasette bulunması gereken arkadaşlarımızı teşkilatımıza entegre etmemiz gerekiyor. Biz nitelikli, samimi insanların siyaset dışında kalmasını, küskün olmasını kabullenemeyiz. Her arkadaşımız bizim için önemli ve kıymetlidir. Her arkadaşımızın tecrübesine ihtiyacımız var. Bu durum Sultangazi için de geçerli. AK Parti’nin siyaset anlayışına katkı sağlayacak arkadaşlarımız bu teşkilatın paydaşı haline gelmelidir ve bu bizim sorumluluğumuzdur. Yeni görev alan arkadaşlarımız bunu yapmalıdır ve yapacaklarına inanıyorum. ” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.