gphaber

Çeyrek finale yakın

SULTANGAZİ

Sultangazi İlçe Karması ilçenin gururu olmaya devam ediyor.

1.İASKF U-14 İstanbul ilçeleri futbol turnuvası 4.grup 3.cü maçında Sultangazi ilçe karması ile Esenler ilçe karması Fulya Şan Ökten tesislerinde karşıya geldi. Sıcak havaya rağmen iki ilçe karması futbolcuları sahada muhteşem özveri gösterdi. Dostluk ve başarı mesajı ile başlayan musabaka sonuca rağmen dostluk içinde bitti. Esenler ilçe ilçe karmasının 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Sultangazi ilçe karması 4 golle cevap vererek sahadan 3 puanla ayrıldı.
7.dakikada Esenler ilçe karması sol taraftan geliştirdiği atakta ceza sahasına yapılan ortada sakıp’ın kafa golü ile Sultangazi ilçe karması karşısında 1-0 öne geçti.
13.dakikada Yusuf’un Esenler ceza sahası dışından yarım vole sert vuruşu ile ağlara giden golle Sultangazi ilçe karması maçta skora denge getirdi.1-1
24.dakikada Sultangazi ilçe karması yine yusuf’un zor pozisyonda attığı mükemmel golle Esenler ilçe karması önünde 2-1 öne geçti.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İlk yarı Sultangazi ilçe karmasının 2-1 üstünlüğü ile geçildi.
Yusuf sahneyi Ozan’a bıraktı
İkinci yarıda 52. dakikada Sultangazi ilçe karmasının Esenler ilçe karması kalesinde Ozan’la geliştirdiği atakta Ozan,kaleci muhammet’le karşı karşıya kaldı.Ceza sahası dışında Ozan’ın vuruşunu elleri ile kesen muhammet kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
Sultangazi ilçe karması bu dakikalardan sonra eksik rakibi karşısında daha rahat bir oyun sergileyerek ozan’ın arka arkaya attığı 2 golle skoru 4-1′e getirdi ve bu sonuçla sahadan galip ayrılarak 3 puanı aldı. (sultangazisesi.com)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.