gphaber

Her fikire ihtiyaç var

SULTANGAZİ

Sultangazi Kent konseyi çalışmalara start verdi.

Belediye Meclis üyesi Ahmet Yıldız, geçtiğimiz haftalarda yapılan olağan kongrede Sultangazi Kent konseyi Başkanlığı’na seçilmesinin ardından çalışmalara start verdi.

İlk toplantısını yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirerek görev dağılımlarını gerçekleştiren yeni başkan Yıldız çeşitli istişarelerde bulunmak üzere kamu kurumlarını ziyaret etmeye başladı.



İlk ziyaretini beraberindeki bir heyetle Kent Konseyi eski başkanı ve Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Av. Hacı Orhan’a gerçekleştiren Yıldız görevde bulunduğu süre içersinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı başkan yardımcısı Orhan’a teşekkür etti. Başkan yardımcısı Orhan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yıldız ve ekibine başarılar diledi.



Çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyaret çok samimi bir ortamda gerçekleşti.2. ziyaretini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yeşim Garan’a gerçekleştiren Ahmet Yıldız, ziyarette vakıf ile kent Konseyi işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.