gphaber

Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantısı

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçede görev yapan muhtarlarla dönemin ilk toplantısını yaptı.

 Muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Altunay, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yeni dönemde de birçok projenin hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Altunay. “Sultangazi Kent Ormanları 3. etap çalışması, hayvanat bahçesi, kent meydanı, mahalle hizmet tesisleri ve sosyal doku projeleri ile Sultangazi’yi yaşam kalitesi daha da yüksek bir ilçeye dönüştüreceğiz” dedi.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Belediye Hizmet Kompleksi’nde düzenlenen toplantıya belediye başkan yardımcıları ile ilçede bulunan 15 mahalle muhtarı katıldı.

Muhtarların görev yaptıkları mahalleye dair görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Altunay, Sultangazi’nin çehresinin gün geçtikte değiştiğine vurgu yaptı. Temelleri atılan birçok projenin açılışının yapıldığını kaydeden Başkan Altunay, şunları söyledi:

“Kamu hizmet binalarının yanı sıra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Turizm ve Meslek Yüksekokulu, 600 yataklı akıllı hastane gibi birçok projeyle Sultangazi değişim yaşıyor. Mahalle Hizmet Tesisleri projemizle hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz. Mahallerimizin pazar alanları başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanlara olan fiziki mekan ihtiyaçlarını da bu projeyle karşılıyoruz. Yeni dönemde 3. Kent Ormanı, hayvanat bahçesi, Kent Meydanı gibi birçok projeyle Sultangazi’yi yaşam kalitesi yüksek bir ilçeye dönüştüreceğiz.” 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.