gphaber

SESDER'den Sultangazi'ye dua

SULTANGAZİ

Sultangazi Esnaf ve Sanatkarlar derneği ,kandil öncesinde mevlit programı düzenledi.

Sultangazi'de dernek binasında yapılan programa,dernek yönetimi tam kadro katılırken,Has Parti Sultangazi İlçe Başkanı İbrahm Güven,Küçükköy esnaf ve sanatkarlar odası Başkan vekili Yavuz Sayın ,muhtarlar ,sayacılar derneği üyeleri,Kamu şirketler personeli derneği Sultangazi ilçe başkanı Yunus Yatkın( KASİP) ve üyeleri katıldı.

Program öncesinde bir konuşma yapan SESDER Yönetim kurulu Başkanı Ramazan Altan ,"üyelerimizden çocuğu olan var,hastası olan var,cenazesi olan var,sıkıntıları olan var.Düşündük ki kandil arefinde dua edelim.Manevi bir iklime girelim.Hepimiz için iyi olur.

Program Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.Ardından Peygamber efendimizin dünyaya teşrifini,ahlakını,yüce peygamber oluşunu anlatan Mevlit okundu.Mevlit sırasında hep bir ağızdan salavatlar söylendi,Fatihalar okundu.Daha sonra Peygamber efendimizin sünneti seniyyesi hakkında vaaz yapıldı.Sünneti uygulamanın sevabı hatırlatıldı.Program ilahi,kuranı Kerim ve dua ile son buldu.

Programda söz alan,Has Parti İlçe Başkanı İbrahim Güven,Cumartesi günü yapacakları taşocakları eyleminden bahsetti ve destek istedi.

Küçükköy Esnaf ve sanatkarlar odası Başkan Vekili Yavuz Sayın ise odanın açtığı girişimcilik kursundan bahsetti ve fırsatları kullanmaya davet etti.

Kamu şirketler Personeli Derneği Sultangazi İlçe Başkanı Yunus Yatkın ise bu derneğin Türkiye'de ilk oluşum olduğuna dikkat çekti.

SESDER üyesi ve Sultangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyesi Hıdır Elmas ve Gaziosmanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu üyesi ve Sultangazi Esnaf Sanatkarlar Derneği Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Bekir Eman ise bu manevi ortam için teşekkür ettiler ve Kalbimizle Muhammed (sav) bağlanalım uyarısı yaptılar.

www.sultangazigazetesi.com

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.