gphaber

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı:

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı:

Cumhuriyetimizin 101. Yılı Kutlu Olsun!

29 Ekim 1923’te “Egemenlik Kayıtsız, Şartsız Milletindir” ilkesi ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet'in ilan edilmesinin üzerinden tam 101 yıl geçti… İmkansızlıklar içinde olan bir milletin birlik olduğunda neler yapabileceğinin, bağımsızlık uğruna verilen destansı bir mücadelenin en güzel eseridir Cumhuriyet…

Türkiye Cumhuriyeti, tarihin tozlu sayfalarına altın harflerle kazınacak bir başarı hikayesinden çok bir bağımsızlık mücadelesidir. Bağımsızlık ve hürriyetinden asla ödün vermeyen, vatanın bir karış toprağını kanının son damlasına kadar muhafaza eden bir ecdadın torunlarıyız. Bizlere düşen görev, sonsuza dek bu milletin bütünlüğünü ve birliğini korumaktır. Milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı özveriye, ruh ve kararlılığa sahiptir. Türk milleti çok büyük bir millettir ve ilelebet de öyle kalacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, nice 101 yıllara ulaşmayı temenni ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere canlarını bu vatan uğruna hiçe saymış şehit ve gazilerimizi minnetle anıyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.