gphaber

Sultangazi Belediyesi, belediyede görev yapan işçilere yönelik “Zorluklarla Başa Çıkma Stratejileri” konulu eğitim semineri düzenledi.

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi, belediyede görev yapan işçilere yönelik “Zorluklarla Başa Çıkma Stratejileri” konulu eğitim semineri düzenledi.

Toplam Kalite Yönetimi Uzmanı Cemal Bozkurt’un sunduğu seminerde katılımcılara, hayatta karşılaştıkları zorluklara nasıl bakmaları gerektiği konusunda bilgi verdi.

Sultangazi Belediyesi, işçilere yönelik “Zorluklarla Başa Çıkma Stratejileri” konulu seminer düzenledi. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan seminere Fen İşleri Müdürü Saim Demirci ile belediyede çalışan işçiler katıldı.

Programda konuşma yapan Fen İşleri Müdürü Demirci, her zaman çalışanların yanında olduklarını belirterek, “Emeğin öncüleri siz vefakar insanlarımız, elleri nasırlı, görülmeyen mimarlarımız için sunduğumuz eğitimin hepimize faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

İNANÇ VE DİSİPLİN
Toplam Kalite Yönetimi Uzmanı Cemal Bozkurt’un sunduğu seminerde fotoğraf ve filmlerle örnekler sunarak katılımcıların hayatta karşılaştıkları zorluklara nasıl bakmaları gerektiği üzerinde durdu.

Başarının inanç ve disiplinle kazanıldığına vurgu yapan Bozkurt, “Yapabileceğimiz şeyleri yapmamız gerektiğini bilir; yapmayız. Erteleriz; bahaneler buluruz. Oysa yaptıklarımız yapabileceklerimizin en iyisi midir diye düşünmeli ve başarıyı kazanmak için azim ve istekle çalışmalıyız” dedi.

Bozkurt seminer sonrasında işçilerin sorularını cevaplandırdı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.