gphaber

Sultangazi Belediyesi Mart Ayı Kültürel Etkinlikleri

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi, Mart ayı etkinlikleri başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla konserden tiyatroya kadar birçok etkinlik, ücretsiz olarak gösterime sunulacak.

Etkinlikler, 02 Mart Cuma günü sanatçı Ahmet Erdoğdular’ın Türk Sanat Müziği konseri ile başlayacak.
Türk müziğinin sevilen sanatçılarından Cemalettin Kurtoğlu, Nejdet Kaya, Hasan Karadaş, Tekin Kumaş, Emre Ermiş, Sema Akbulut, Erdem Özdemir, konserlerinin yer alacağı Mart ayı etkinlik programında Tarık Tüysüzoğlu da Penah Konseriyle izleyenleriyle bulaşacak.
DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
Kadınlar Günü kutlama programına ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin katılıyor. Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde yapılacak programda ünlü sanatçı Kutsi de sevilen şarkılarını Sultangazililerle birlikte söyleyecek. Programda ayrıca Aile İçi İletişim Seminerlerine katılan bayanlara sertifikaları da törenle dağıtılacak.
ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLER HAFTASI
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası’nda anma programının yapılacağı etkinliklerde sinevizyon, tiyatro ve resim sergisi de yer alacak.
Çocukların da unutulmadığı etkinliklerde “Sevimli Kahramanlar”, “Bir Tavuğun Günlüğü”, “Zıp Zıp” “Doğayla El Ele”, “Çöp Canavarı” isimli çocuk oyunları sahneye konulacak.
SEMİNERLER
Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından Sevda Türküsev’in sunumuyla kadın temalı seminer, Gençlik Meclisi’nin düzenleyeceği programda ise Prof. Dr. Servet Armağan Sivil Anayasa tartışmaları masaya yatırılacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.