gphaber

Sultangazi belediyesi Murat Atım ve Ahmet Baha Öğütken'i nasıl unuttu.

SULTANGAZİ

Sultangazi belediyesi Murat Atım ve Ahmet Baha Öğütken'i nasıl unuttu.

Sultangazi belediyesi Murat Atım ve Ahmet Baha Öğütken'i nasıl unuttu.

"Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor",şeklindeki basın bülteninde , ziyaretlere katıldıkları halde Ak parti İstanbul milletvekili Ahmet Baha Öğütken Ve Ak parti Sultangazi ilçe Başkanı Av.Murat Atım'ın basın bülteninde yer almaması manidar bulundu "


Basın bülteni şu şekilde gönderildi.

"Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor
Sürekli vatandaşla iç içe olan ve sorunlarını dinleyen Başkan Altunay, İsmetpaşa Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve önerilerini dinledi. 
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçe esnafına ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Başkan Altunay İsmetpaşa Mahallesi’nde de esnafları ziyaret etti. İlçe esnafının beklentilerini dinleyen Başkan Altunay, “İlçeye ve ülkeye katma değer kazandıran esnaflarımızın her zaman yanındayız. Onların yaşadığı tüm sıkıntıların habercisi ve takipçisiyiz” dedi.

Esnafların ekonomiye kazandırdığı katma değerin önemine vurgu yapan Altunay, “İlçenin refahını ve kalkınmasını düşünüyoruz. Bu noktada esnaflarımızla birlikte hareket ediyoruz. Esnaflarımızın önünü açmak için gayretlerimizi gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altunay ziyaret sonrasında Sultangazi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan çam fidelerini esnaflara hediye etti."


Bölgeninin önemli haber sitelerinden Cihanajans.org bu farklılığı gündeme getirerek başarılı bir habercilik örneği göstermiştir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.