gphaber

Sultangazi Belediyesinin 'Gururu'!

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan Mehmet Çenteli, Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde dereceye girdi.

 Sporcuyu kutlayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Sultangazi’nin adını duyuran sporcularımızla gurur duyuyoruz” dedi. 

Sultangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görev yapan Mehmet Çenteli (32), Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri’nde üçüncülük aldı. İzmit Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 7 kategoride 160 sporcu katıldı. 
Şampiyonada derece alan Çenteli, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti. Başarısından dolayı sporcuyu kutlayan Başkan Altunay, “Sultangazi Belediyesi olarak her zaman sporu destekliyoruz. Sporcularımızın Türkiye ve Dünyada elde ettiği başarılar bizleri de gururlandırıyor” dedi. 

2 yıldır vücut geliştirme sporuyla ilgilendiğini belirten Çenteli, “Sporla ilgilenmek insanı dinç yapıyor. Türkiye’de böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum. Gençlerimize de sporun her dalıyla ilgilenmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Şampiyonada derece alan sporcular Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edebilecek.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.