gphaber

Sultangazi Kadın Kollarından Dört Mevsim Tadında Ziyaretler!

SULTANGAZİ

Ak Parti Sultangazi İlçe kadın kolları yapmış olduğu ziyaretleriyle Sultangazi halkının sevgisini gün geçtikçe kazanmaya devam ediyor.

Nurcan Öztürkmen başkanlığında ki Ak Parti İlçe Kadın Kolları dört mevsimin tadını zorluğuyla güzelliğiyle Sultangazi’de yaşlı, hasta, bebek, umre, hacı ziyaretleri düzenleyerek çalınmadık kapı bırakmadan yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyorlar.

“Türkiye'de siyasete yeni bir soluk ve hizmet anlayışı getiren AK Parti'nin, girdiği her seçimden büyük bir zaferle çıkmasında kadınların büyük rolü var” diyen Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, acısıyla, tatlısıyla Sultangazililerin yanında olmaya devam edeceklerini ve onları yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Sultangazi’de birçok etkinliğe imza atan Nurcan Öztürkmen başkanlığında ki Ak Parti İlçe Kadın Kolları göreve geldikleri günden bugüne yoğun bir tempo içerisinde çalışmaya devam ediyorlar.

Kadınların siyasette hak ettikleri konumu elde edebilmeleri için AK Parti'nin büyük bir örnek teşkil ettiğini vurgulayan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen “Kadın milletvekillerinden meclis üyeliklerine varıncaya kadar kadınların siyasetteki en aktif dönemi AK Parti sayesinde yaşadı ve yaşamaya devam edecek. Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türk kadının gelişmesi ve her birinin toplumda rol model haline gelmesi için her türlü fırsat ve imkânını bizlere her zaman vermektedir. Biz kadınlar da bu bilinçle bugüne kadar önemli hizmetlerde bulunduk, güzel işlere imza attık” ifadelerini kullandı. 

Yapmış oldukları etkinlik, ziyaret ve üye çalışmalarıyla göz dolduran Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı önümüzdeki günlerde çalışma temposunu yükselterek Sultangazi’de çok konuşulacak çalışmalara imza atmaya hazırlanıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.