gphaber

Sultangazi'de 14 Mart Tıp Bayramı

SULTANGAZİ

14 Mart Tıp bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da ilçede bulunan sağlık kurumlarını ziyaret ederek çalışanların Tıp Bayramını kutladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 14 Mat Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Çalışan sağlık personelinin Tıp Bayramı’nı kutlayan Başkan Altunay, çalışanların belediyeden taleplerini de dinledi.

 

Sağlığın hayatın merkezinde olduğunu kaydeden Altunay, “Hastalıklarımıza çare bulunması için kendimizi emanet ettiğimiz doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyoruz. Hayat kurtarmak için sürekli mücadele eden sağlık çalışanlarımıza hak ettikleri değeri göstermeliyiz” dedi.



Başkan Altunay; Sultangazi Belediyesi olarak sağlık alanında yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi. İlçedeki 14 olan Aile Sağlığı Merkezi sayısının 24’e çıkarıldığını belirten Altunay, yakın bir zamanda Türkiye’nin sayılı akıllı hastaneleri arasında yer alacak olan 600 yataklı Devlet Hastanesi yapımının başlayacağı müjdesini verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.