gphaber

Sultangazi'de Amatör Spor Kulüplerine Destek

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi’nin, amatör spor kulüplerine malzeme desteği devam ediyor.Bu yıl yapılacak desteklerle birlikte amatör spor kulüplerine 18 bin 836 adet spor malzemesi dağıtılmış olacak.

 50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle, Çıksalınspor Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Mustafa Yorulmazlar ile Milli Futbolcu Orhan Ak’ın katılımıyla amatör kulüplere malzeme dağıtımı yapılacak.
Sultangazi Belediyesi’nin ilçede faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yönelik malzeme yardımı devam ediyor.

50. Yıl Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törende 9 amatör kulübüne çeşitli spor malzemeleri dağıtımı yapılacak. Törende Çıksalınspor Teknik Direktörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Mustafa Yorulmazlar ile Milli Fubolcu Orhan Ak da sporcularla bir araya gelecek. Tören sonrasında ise Yorulmazlar ile Ak, konferans salonunda sporcularla söyleşi yapacak.

4,5 yıldır amatör spor kulüplerine yardımlarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerine 2011 yılında 8 bin 570; 2012 yılında ise 2 bin 806 adet malzemeyi destek olarak sundu. 2013 yılında ise 7 bin 460 adet malzeme amatör takımların ihtiyaçlarını gidermesi için dağıtılacak.

Spor malzemesi desteği kapsamında ilçedeki amatör spor kulüplerine; kaban, eşofman takımı, şort, forma takımı, t-şört, yağmurluk, antrenman topu, maç topu, antrenman yeleği, karate elbisesi, tekvando elbisesi dağıtımı yapılacak.
Sultangazi Belediyesi, bu sene yapılacak desteklerle birlikte amatör spor kulüplerine 18 bin 836 adet malzemeyi temin etmiş olacak.

PROGRAM
Tarih :03.10.2013 PERŞEMBE
Saat :19.00
Yer :50. Yıl Kültür Merkezi
 (50 Yıl Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 166 /Sultangazi) 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.