gphaber

Sultangazi’de Anneler Günü Coşkusu

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde kutlama programı düzenledi.

 Buradaki programa katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, annelerin geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarları olduğunu belirterek “Bizim kültürümüzde ve inancımızda annenin çok ayrı bir yeri vardır. Anne kutsaldır, anne değerlidir. En temiz, en masum, en güzel duygudur. Anne, hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır” dedi.
 
Her yıl mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanan “Anneler Günü” yaklaşıyor. Sultangazi Belediyesi de Anneler Günü nedeniyle Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde kutlama programı düzenledi. Buradaki programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay, AK Parti İlçe Başkan Vekili Suzan Dağlar Civan ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen ile ilçede ikamet eden çok sayıda kadın katıldı.
 

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, anneliğin önemine dikkat çekti. Sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olan annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini ifade eden Başkan Altunay, “Bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında; kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir” diye konuştu. 

 
“Annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır” diyen Başkan Altunay şunları söyledi:


“Bizim kültürümüzde ve inancımızda annenin çok ayrı bir yeri vardır. Anne kutsaldır, anne değerlidir. En temiz, en masum, en güzel duygudur. Anne hiç kimsenin inkar edemeyeceği en değerli varlıktır. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz annelerimizin Anneler Günü'nü saygı ve minnet duygularımla kutluyorum.”
 

Başkan Altunay konuşmasında, Sultangazi Belediyesi’nin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde faaliyete geçen Kadınlar Merkezi’nde düzenlenen etkinliklere her gün 300 kadının iştirak ettiğine dikkat çeken Başkan Altunay, 50. Yıl Hizmet Tesisleri’nde de Kadınlar Merkezi oluşturulacağının müjdesini verdi.
 

Protokol konuşmalarının ardından sahne alan fasıl grubu sevilen şarkıları seslendirdi. Kadınlar ise hep birlikte bu şarkılara eşlik etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.