gphaber

Sultangazi'de Engellilere Trafik Eğitimi

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi, “Engelliler Haftası” dolayısıyla engelli öğrencilere Trafik Eğitim Parkı’nda uygulamalı trafik eğitimi verdi.

Uzman eğitmenler eşliğinde trafik dersi alan öğrenciler, daha sonra tatbikat alanında uygulamalı olarak trafikte yapılması gerekenleri öğrendiler.

Trafik kurallarını, en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza öğretiyor muyuz? İşte bu sorudan yola çıkan Sultangazi Belediyesi trafik kurallarına duyarlı nesiller yetiştirilmesi amacıyla “Habibler Mahallesi’nde “Uygulamalı Trafik Eğitim Parkı” nı hayata geçirdi.


Trafik Eğitim Parkı öğrencilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Trafik Eğitim Parkı’nda bu sefer engelli öğrenciler ağırlandı. Sultangazi Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’nin organizasyonuyla Trafik Eğitim Parkı’nda engelli öğrencilere uygulamalı eğitimler verildi.

Trafik Eğitim Parkı’nda trafik konulu sunumu izleyen özel çocuklar, trafikte uyulması gereken kuralları öğrendi. Daha sonra trafik ışıklarının da olduğu tatbikat alanına geçen öğrenciler, uygulamalı olarak trafikte yapılması gerekenleri öğrendiler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.