gphaber

Sultangazi'de "Genç Dershane" ile Ücretsiz Eğitim

SULTANGAZİ

Sultangazi Gençlik Meclisi, YGS sınavı öncesi öğrencileri motive etmek amacıyla “Genç Dershane” projesini hayata geçirdi.

 Projeyle maddi imkânsızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS hazırlık kursu verildi. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 400 öğrencinin faydalandığı kursun sonunda yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Sultangazi Gençlik Meclisi, maddi imkânsızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen öğrencilere YGS sınavına hazırlamak amacıyla “Genç Dershane” projesini hayata geçirdi. “Genç Dershane” projesine katılan öğrencilere yapılan deneme sınavda dereceye girenler ödüllendirdi. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan ödül törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Yiğit ile öğrenciler katıldı.

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, gençlerin eğitimi ve sosyo-kültürel gelişimini sağlamak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Sultangazi’nin ciddi bir gelişim içinde olduğuna dikkat çeken Başkan Altunay, “Göreve geldiğimizde 500 bin nüfuslu bir köy devraldık. Eksikliklerimiz bizim için itici güç oldu, en iyisini yapmak için mücadele ettik. Eğitime yönelik yatırımlar ise önceliklerimiz arasında yer aldı’’ diye konuştu. Başarının dört unsurunun bulunduğunu kaydeden Başkan Altunay şunları söyledi:

 “Başarının birinci unsuru inanmaktır; ardından eğitim, disiplin ve takip gelir. Başarıyı elde etmek için takibi elden bırakmayacaksınız. YGS sınavlarında Sultangazi’nin adını başarılarınızla duyuracağınıza inanıyorum. Adımızı başarılarımızla duyurmak, ilçeyi tanıtmak için hepimiz beraber çalışıyoruz; bir çok noktada da öncü olacağız.”

Program sonunda Belediye Başkanı Altunay, YGS hazırlık sınavında dereceye girenlere ödüllerini takdim ederek; başarılar diledi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.