gphaber

Sultangazi'de Gönüllüler Ordusu

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kent Gönüllüleri üyeleriyle bir araya geldi. Gönüllülük esasına dayanan çalışmalarından dolayı Kent Gönüllüleri üyelerini tebrik eden Başkan Altunay, “Bir insana ulaşmanın, memnun etmenin değeri parayla ölçülemez. Sultangazi’de kurduğunuz gönüllü ordusu için teşekkür ediyorum ” dedi.

Sultangazi Belediyesi, Kent Gönüllüleri üyeleriyle bir araya geldi. 50. Yıl Kültür Merkezi’nde yapılan kahvaltılı toplantıya Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay ile Kent Gönüllüleri üyeleri katıldı.

Programda konuşma yapan Sultangazi Belediye Başkanı Altunay, Kent Gönüllüleri üyelerine verdikleri başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

ÖRNEK GÖNÜLLÜLER

Gönüllülük esasına dayanan çalışmalarıyla örnek oluşturduklarını belirten Başkan Altunay, “Belediyemiz kurulduktan sonra Kent Konseyi, Kadınlar Meclisi, Gençlik Meclisi, Kadınca Yaşam Merkezi ve Kent Gönüllüleri üyelerimiz aileye dönük çalışmalar yapıyor. İnsana ulaşmak ve insana hizmet etmek amacıyla gönüllü olarak çalışıyor. Gönüllülük esasına dayanan bu çalışmalarımız her yerde takdir topluyor; örnek oluşturuyor” dedi.

İnsanlara mutluluk sağlamanın değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini ifade eden Altunay, “Ulaştığınız, memnun ettiğiniz her insan sizi de mutlu etmiştir. Milyonlarca para kazanmaktan daha değerlidir; bir insanı sevindirmenin huzuru. Bir ihtiyaç sahibini sevindirmek; huzurevinde bir yaşlıyı ziyaret etmek; kimsesiz bir çocuğa sevgi vermek bunların değeri parayla ölçülemez. Kent Gönüllüleri olarak gönüllü ordusunu peşine takıyorsunuz. Bu açıdan verdiğiniz hizmetlerin değeri ölçülemez” şeklinde konuştu.

Başkan Altunay, daha sonra Kent Gönüllülerinin kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.