gphaber

Sultangazi'de korkunç cinayet

SULTANGAZİ

Nilüfer Aygüler, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürüldü.

 Sultangazi, korkunç bir cinayetle sarsıldı. Uğur Mumcu Mahallesi’nde 25 yaşındaki Nilüfer Aygüler, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürüldü.
5 yıl önce evlendiği ve 1.5 yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenilen bir çocuk annesi Nilüfer Aygüler, O Caddesi üzerinde bulunan Sultankent Sitesi, 12′nci Blok 5 numarada ailesiyle birlikte yaşamaya başladı. Özel bir firmada çalıştığı ve iki hafta önce işinden ayrıldığı öğrenilen Nilüfer Aygüler, ailesinin işe gitmesiyle birlikte evde yalnız kaldı. Annesi Vahide Aygüler ile birlikte konfeksiyon atölyesinde çalışan kız kardeşi Fatma Aygüler, öğle saatlerinde ablasını telefonla aradı. Ablasının telefonlara cevap vermemesi üzerine, erkek kardeşine haber veren Fatma Aygüler, ablasını kontrol etmesini istedi. Kapıyı açan Ercan Aygüler, salonda kanlar içerisinde ablasının cesediyle karşılaştı. Vahşet karşısında şoka giren Ercan Aygüler, telefonla ailesi ile polise haber verdi. Korkunç haber üzerine eve gelen anne ile kız kardeş sinir krizleri geçirdi.

POLİS KAPIDA ZORLAMA İZİNE RASTLAMADI

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptığı ilk incelemede, apartman dairesinin kapısında bir zorlama olmadığını tespit etti. Vahşice katledilen Nilüfer Aygüler’in boğazının bıçakla kesildiği tespit edilirken, vücudunun çeşitli yerinde de çok sayıda bıçak yarası olduğu belirlendi. Talihsiz kadının, 1.5 yıl önce eşi Sezer Cebeci ile boşandığı ve 3 yaşındaki çocukları Efe’nin velayetinin de babasında olduğu öğrenildi. Olayı derinlemesine inceleyen polis, katilin Nilüfer Aygüler’in tanıdığı bir isim olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Polis, genç kadının sanal dünyasını ve ilişkilerini mercek altına aldı.

sultangazi gazetesi
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.