gphaber

Sultangazi'de Nisan Ayı Kültürel Etkinlikler

SULTANGAZİ

Sultangazi'de kültür-sanat

Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi, her ay farklı etkinliklerle Sultangazilileri ağırlamaya devam ediyor. Konser, seminer, anma programları ile çocuklara yönelik tiyatro gösterilerinin yer alacağı programlarla Sultangazi Belediyesi, Nisan ayında da herkesi kültür ziyafetine davet ediyor. Tüm etkinlikler Sultangazililere ücretsiz olarak sunulacak.

Sultangazi Belediyesi 50. Yıl Kültür Merkezi, Nisan ayı etkinlikleri başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerinin de yer aldığı programlar, ücretsiz olarak gösterime sunulacak. 

Etkinlikler, 03 Nisan Salı günü sanatçı Müslüm Akdemir’in konseri ile başlayacak. Sevilen sanatçılardan Serkan Çağrı, Adem Tay Erdem Özgen, Engin Akkaş, Ahuzar,Yılmaz Mengüç, Ayla Çelik, Semra Berk sahne alacak. Etkinlik kapsamında ayrıca Fatih Şener Caz Konseri verirken sanatçı Zafer Peker de sevenleriyle buluşacak. 

Çocukların da unutulmadığı etkinliklerde “Dünyayı Kurtaran Çocuk”, “Keloğlan’ın Kısmeti”, “Sihirli Prenses Sihirli Cadı” ve “Robinson Dans Öğreniyor” isimli çocuk oyunları sahneye konulacak.

SEMİNERLER

Toplumsal bilinçlenmeyi önemseyen Sultangazi Belediyesi Nevin Eraçar “Sanatla Eğitim”, Prof Dr. Enver Ülger “Kentsel Dönüşüm ve Kentsel Gelişim”, Zekiye Çapan “Engellilerin Toplumla Bütünleşme Sorunları” ile Mümtazer Türköne “Türkiye’nin Ortadoğu’daki Konumu” başlıkları altında seminerler gerçekleştirecek.

Etkinliklerde her Pazartesi ve Perşembe günü “Bilinçli Anne Sağlıklı Nesil”; her Salı ve Cuma günleri ise “Aile İçi İletişim” seminerleri periyodik olarak yer alacak. Her Cumartesi günü saat 14.30’da da Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin sunumuyla yapılan “Deprem Gerçeği” seminerleri devam edecek. 

KUTLU DOĞUM HAFTASI

Kutlu Doğum Haftası’nda ise gerçekleştirilecek bir dizi etkinlikle Peygamber Efendimiz (SAV) anılacak. 20 nisan Cuma günü Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi’nde yapılacak etkinlikte, Kuran’ı Kerim tilavetinin yanı sıra Engin Noyan da sıcak sohbetiyle geceye renk katacak.

Etkinliklerimizi belediyemiz web sitesi www.sultangazi.bel.tr’den takip edebilir veya 50. Yıl Kültür Merkezi 0(212) 475 7141 nolu telefondan bilgi edinebilirsiniz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.