gphaber

SULTANGAZİ'DEKİ 25 BİN LİRALIK HIRSIZLIK !

SULTANGAZİ

Sultangazi'de Ahmet Yılmaz'a ait cep telefonu dükkanına giren 5 kişi yaklaşık 25 bin TL değerinde cep telefonu ve cep telefonu para kartı alarak kayıplara karıştı.

 Sultangazi'de Ahmet Yılmaz'a ait cep telefonu dükkanına giren 5 kişi yaklaşık 25 bin TL değerinde cep telefonu ve cep telefonu para kartı alarak kayıplara karıştı. Yılmaz'ın komşusu esnaf Hasan Göz ise cep telefonu dükkanına giren hırsızlarla, 2 ay önce kendi işyerine giren hırsızların aynı kişiler olduğunu iddia etti. Hırsızlıklar güvenlik kameralarına yansıdı.
50. Yıl Mahallesi B caddesi üzerinde bulunan Ahmet Yılmaz'a ait cep telefonu dükkanında, 3 gün önce saat 02.30 sıralarında 5 kişinin karıştığı bir hırsızlık olayı oldu. Edinilen bilgilere göre dükkandan 25 bin TL değerinde cep telefonu ve faturasız hatlar için dakika yüklemeye yarayan kartları alan şüpheliler, daha sonra olay yerinden hızla kaçtı. Hırsızların işyerine girmeleri ve çıkmaları işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, hırsızların elektronik kepengi elleriyle kaldığı görünüyor. Kepengi yaklaşık 40 cm kaldırmayı başaran şüphelilerden 2 kişi içeri giriyor. 2 hırsızın içeri girmelerinin ardından kepengi yeniden kapatan 2 kişi dükkanın önünden ayrılıyor. Kısa bir süre sonra bu sefer 3 kişi gelen hırsızlar, kepengi tekrar açıyor ve içeride bulunan diğer 2 kişi de yine sürünerek, ellerinde poşete kepengin altından geçip, çıkıyor. Hırsızların hızla olay yerinden uzaklaşmaları da görüntülere yansıyor.

AYNI HIRSIZLAR 2 AY ÖNCE YAN KOMŞUNUN GÜVENLİK KAMERASINDA
İşyeri sahibi Ahmet Yılmaz,"Biz sabah farkettik olayı, kardeşim sabah gelip dükkanı açtığında görüyor ve beni arayarak içeri girdiklerini söylüyor. Daha sonra ben geldiğimde kepenk yarıya kadar kaldırılıp bozulmuş. Biz polise haber verdik. Olay yeri gelerek inceleme yaptı" dedi.

2 AY ÖNCE BAŞKA BİR DÜKKANA GİRDİLER İDDİASI

Yılmaz'ın komşusu kasap Hasan Göz ise cep telefonu dükkanına giren hırsızlarla, 2 ay önce kendi işyerine giren hırsızların aynı kişiler olduğunu iddia ederek, iş yerine giren hırsızların kasadaki paraları ve plazma televizyonunu çalındığını söyledi. Göz, dükkanında yapılan hırsızlıkla ilgili olarak görüntüleri polislere verdiklerini ve polislerin yaptığı araştırmaların devam ettiğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.