gphaber

Sultangazi'den Van'a kitap konteynırı hediye.

SULTANGAZİ

Sultangazi'den Van'a kitap konteynırı hediye.

Sultangazi Belediyesi yürüttüğü Sosyal Projeler ile sadece İlçesinde değil Ülkenin her bir köşesinde yüzleri güldürmeye devam ediyor. Van depremi sebebiyle ailesini kaybetmiş, evleri ve okulları yıkılmış tamamına yakını tramva geçirmiş,moral motivasyonları kaybolmuş öğrencilerin sorunlarını azaltmaya yönelik olarak Sultangazi Belediyesi ,Fetih Koleji Mezunları Derneğine mensup Üniversite öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir ekip ;binası yıkılmış,çadırda eğitim gören Van İrfan Baştuğ İlköğretim okulu 6,7 ve 8.sınıftaki öğrencilere yönelik olarak SBS kitap seti , Kırtasiye malzemeleri dağıtımını gerçekleştirmiş ve okulun ihtiyacına binaen 5000 adet kitap kapasiteli Konteynır Kütüphaneyi öğrencilerin istifadesine sundu.

Deprem nedeniyle okuldan uzaklaşmış ,derslerin den geri kalmış öğrencilere onları bekleyen bir SBS sınavı olduğunu ,her şeye rağmen eğitimlerine devam etmeleri gerektiğini hatırlatan ekip üç gün boyunca Van ‘lı kardeşleriyle dolu dolu eğitim odaklı bir program gerçekleşti.
Konuyla ilgili Sultangazi Belediyesi adına açıklama yapan Basın Danışmanı Fazıl Ergüt ‘’ Yardımsever bir millet olmamızdan ötürü deprem bölgesi Van’a gerçekten çok ciddi maddi yardımlar yapıldı. Bu projenin diğer yardımlardan farkı manevi anlamda katkıda bulunulması gerektiği düşünüldüğü içindir.Buradaki kardeşlerimizin dağılan motivasyonlarını , hayata küskünlüklerini ortadan kaldırmak adına onlarla üç gün de olsa vakit geçirip bizlerin de desteğini hissetmelerini sağlama gayreti içerisinde olduk’’dedi


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.