gphaber

Sultangazi'li AK Kadınlar “Sevgi Evrensel Bir Dildir” dedi

SULTANGAZİ

Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle günün anlamına uygun bir çalışma yaptı.


Ak parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları belirlediği mahallerde stat çalışması yaparak çiçek ve 14 Şubat Sevgililer Günü kutlama mesajı yazan balonlar dağıtıldı.

14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlenen Stand ve Çiçek dağıtım etkinliğine Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanı AV.Murat Atım, Sultangazi Belediye Başkanı ve Adayı Cahit Altunay, AK Parti ilçe Teşkilat mensupları katıldı.

Yönetimi ile birlikte stat çalışmasında çiçek ve balon dağıtımı yaparak vatandaşın sevgililer gününü kutlayan AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen Sevginin günlük kutlanacak bir duygu olmadığını aktaran Öztürkmen “Sevgi sadece aşık oldum dediğimiz bir duygu değil. Sevgi, hayatın her noktasında var olabilen ve herşeyde duyulması gereken bir duygudur “diye konuştu.

Merkez camii önüne ziyaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay kısa bir konuşma yaptı Altunay “14 Şubat Sevgililer Günü deyince ilk aklama gelen Hz. Muhammed Mustafa SAV’in ilahi aşkı İlahi aşka ulaşabilmek, Yüceler Yücesini sevebilmek aşk ve mutluluğun en güzelidir diyerek tüm bayanların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

Stand ve Çiçek dağıtım etkinliğine Sultangazi halkı büyük ilgi göstererek sevgililer gününde Sultangazi Ak partili hanımlardan çiçek aldıklarından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.