gphaber

Sultangazili Ak Kadınlar, Suriyeliler İle Kucaklaştı!

SULTANGAZİ

Ak Parti Sultangazi Kadın Kolları Başkanlığı Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

 AK Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayın Nurcan Öztürkmen, İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Ayfer Işılgan, Fatma Yazıcı, Sevil Kubilay, Sultan Oğuz, Aynur Keleş, Fatma Nahırcı, Nilgün koca, Perihan Kırtay, Çiğdem Karadeniz, Nagihan Geyik, Rabia Gökçel Sultangazi Cebeci mahallesinde yaşayan Suriyeli sığınmacıları ziyaret etti.

Tercüman aracılığıyla Kadın Kolları ailelerle görüştüğü ziyaretlerde, savaşın acımasızlığını en derinden yaşayan çocukların yüz ifadeleri duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Türkiye ve Türk halkı için her zaman dua ettiklerini söyleyen aileler, bizlere kucak açtınız, acılarımızı paylaştınız, sizlere minnetarız, bu iyiliğinizi unutmayacağız, hepinizden Allah razı olsun derken gözleri doluyor. Herşeye rağmen yine de en büyük dualarının savaşın bir an önce bitmesi ve memleketlerine en kısa sürede dönebilmek olduğunu söylüyorlardı.

Sayın ÖZTÜRKMEN ''Milletimizin gönlü ve devletimizin imkânları Suriyeli kardeşlerimize açıktır. İsteriz ki bir an önce bitsin bu savaş. Bu ölümler dursun. Ama eğer Suriyeli kardeşlerimizin milletimizin misafirperverliğine, devletimizin himayesine ihtiyacı varsa, bütün Türkiye'nin olduğu gibi Sultangazi’nin de gönlü ve imkânları onlara açıktır dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.