gphaber

Sultangazi'ye Hizmet Tesisleri Açılıyor

SULTANGAZİ

Sultangazi Belediyesi, pazar alanlarına yeni bir vizyon kazandıran "Mahalle Hizmet Tesisleri"nin ilkini hizmete açıyor.

 Sultançiftliği Mahallesi'nde hizmete açılacak olan tesis 10 bin 500 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Tesiste; mahalle pazar yeri, meslek edindirme kursu, aile sağlığı merkezi, kurban kesim merkezi, afet merkezi, otopark, 112 Acil, PTT, Gençlik Merkezi, Bilgi Evi, Hanımlar Lokali, Çok Amaçlı Salon, kafeterya, park ve yeşil alan bir arada bulunuyor.
 
Sultangazi Belediyesi mahalle aralarında kurulan pazarların beraberinde getirdiği çevre; görüntü ve ses kirliliğini ortadan kaldırmak amacıyla yeni bir pazar ve hizmet tesisi konseptini ortaya koydu. Hayata geçirilen proje ile pazar kültürüne yeni bir ivme kazandırılırken, mahallelerin fiziki mekan ihtiyaçlarına da cevap verilmesi amaçlandı.

Sultangazi Belediyesi ilçenin farklı noktalarında planladığı mahalle hizmet tesislerinden ilkini Sultançiftliği Mahallesi’nde açıyor. Sultançiftliği Hizmet Tesisleri 10 bin 500 metrekare inşaat alanı ve 3 bin 680 metrekare peyzaj alanından oluşuyor.

Sultançiftliği Hizmet Tesisleri’nde; mahalle pazar yeri, aile sağlığı merkezi, otopark, meslek edindirme kursu, hanımlar lokali, kafeterya, park ve yeşil alan bir arada bulunuyor.

Birçok üniteyi içinde barındıran tesis; afet zamanlarında toplanma yeri, pazar alanları ise Kurban bayramları zamanında kurban kesim yeri olarak hizmet verecek.

112 Acil, PTT, Bilgi Evi, Gençlik Merkezi gibi alanların da yer aldığı tesiste ayrıca çeşitli etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salon da yer alıyor.

PROGRAM
 
Tarih : 29 Eylül 2013 Pazar
 
Yer : Sultançiftliği Mahallesi 170. Sok./Sultangazi
Saat :15.00

Yorumlar (1)

hatice durak 11 Yıl Önce

çok iyi düşünülmüş bir sistem hanımlar için çok iyi bir faliyet yeri olacağina inanıyorum zaten gop bu konuda gayet iyi çalıştığını gösterdi ve her bölgeye hanımların yararlanacağı kurslar açtı çok teşekkür ederim inşallah burasıda iyi şekilde değerlendirilir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.