gphaber

Zihin Engelli Spor Oyunları Turnuvası

SULTANGAZİ

“Engelleri Sevgiyle Aşalım” sloganıyla hareket eden Sultangazi Belediyesi, Engellliler Haftası dolayısıyla spor turnuvası düzenliyor.

 Bu yıl 5.’si düzenlenecek "Geleneksel Zihin Engelli Spor Oyunları Turnuvası"nda çomak, şişe devirmece, bayrak yarışı ve hedef 12 müsabakaları yapılacak. Engelliler Haftasında ayrıca bir günlük temsili askerlik yapacak engelliler için eğlence gecesi düzenlenecek.
 
Sultangazi Belediyesi, Engelliler Haftası’nda “5. Geleneksel Zihin Engelli Spor Oyunları Turnuvası” düzenliyor. Habibler Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenecek turnuvada çomak, şişe devirmece, bayrak yarışı ve hedef 12 müsabakalarında engelliler mücadele edecek.

4 gün sürecek turnuvanın son gününde dereceye girenlere ödülleri törenle dağıtılacak. Salon Venedik’te düzenlenecek törenin ardından bir günlük temsili askerlik yapacak olan engelliler için eğlence gecesi düzenlenecek.
Sultangazi Belediyesi tarafından engellilere tekerlekli sandalye dağıtımının da yapılacağı etkinliklerde özel eğitim sınıflarındaki öğrencilerin gösterileri de yer alacak. 

PROGRAM

5. Geleneksel Zihin Engelli Spor Oyunları Turnuvası Açılış Töreni
Tarih :12 Mayıs Pazartesi
Yer : Habibler Anadolu Lisesi Spor Salonu
Saat :10.00

5. Geleneksel Zihin Engelli Spor Oyunları Turnuvası Ödül Töreni
Tarih : 16 Mayıs Cuma
Yer : Salon Venedik (Uğur Mumcu Mah. 2336-1 Sk. No:59-A Cebeci Şehir Parkı Sultangazi)
Saat : 14.00
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.