banner171

Ankara’da bir gün

 

Çarşamba sabahı saat 05.00’de Ankara’da Ak parti Genel merkezine gitmek üzere birkaç arkadaş yola çıktık. Kahvaltıyı çok uzun zamandır ziyaret edemediğim“İsmail’in yerinde” yapmayı özlemişim. Bolu dağı tünelinin yapılmasıyla eski yoğunluğunu yitirse de İsmail’in yeri hala eski formunu koruyor. Tereyağlı Sahanda yumurta ve kızarmış ekmek o eşsiz Bolu dağı manzarasıyla birleşince tadına doyulmaz bir lezzet oluyor.

Saat 11.00 civarı Ankara’da Ak parti Genel merkezinde Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ak parti İstanbul il başkanı Aziz babuşçu, Süleyman Soylu ile birlikte Asansörden inerek katılım töreninin yapılacağı salona beraber geldiler.

 Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tören öncesi dünya ve Ülke gündemi hakkında tarihi bir konuşma yaptı ve 30 Eylül kongresinin gerçek bir dönüşüm kongresi olacağını vurguladı.

Süleyman Soyluyu selamlama konuşması için sahneye davet ederken ise “Arkadaşlarıyla birlikte muhalefetin sadece parti karşıtlığı olmadığını bize gösterdi ve Türkiye için önemli bir adım attı” diyerek Süleyman Soyluyu neden Ak partide görmek istediğinin de ipucunu da belirtmiş oldu.

Süleyman Soyluyu uzun zamandan beri tanıyan birisi olarak, bu kadar hassas bir konuşma yaptığını hiç hatırlamıyorum. Çok duygusal ve bir o kadarda çarpıcı içerikli olan konuşması oldukça alkış alan Süleyman Soyluya konuşma akabinde Başbakanımız tarafından ak parti rozeti takıldı. Katılım Töreninin akabinde sayın başbakanımız bizi yemeğe davet etti ve Genel merkezin yemekhanesinde başbakanımız ve bakanlarımızla yemek yedik.

Sayın başbakanımız son derece samimi bir insan, her şeyi son derece sahici. Süleyman soylu bütün arkadaşlarını tek çağırarak sayın başbakanla tanıştırdı. Özellikle sevgili abimiz Mahir Demirtaş’ın başbakanla diyalogunda masadakiler oldukça keyiflendiler. Güzel başlayan gün yine oldukça güzel bitti.

Günü özetleyen en güzel mesaj ise Sevgili dostum Mehmet Soylunun ” ilk defa Ankara da bir is bitirerek İstanbul’a donuyoruz.” Şeklinde tweet’i oldu. Yahya Kemal’in dediği gibi Ankara’nın en güzel yönü, gerçekten İstanbul’a dönüşü imiş.


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153