banner171

Arnavutköy Belediyesi Amatör Kulüplerin Yanında

Arnavutköy Belediyesi ilçe genelinde amatör ligde mücadele eden futbol kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Ayakkabısından formasına 27 çeşit malzeme, düzenlenen törenle kulüp yöneticilerine Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından teslim edildi.

Arnavutköy Belediyesi Amatör Kulüplerin Yanında

Arnavutköy Belediyesi ilçedeki amatör ligde mücadele eden 10 futbol kulübüne malzeme yardımında bulundu. Malzemeleri Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törenle kulüp yöneticilerine teslim eden Belediye Başkanı Haşim Baltacı, gelecek yıllarda da yardımları sürdüreceklerini belirtti.

Arnavutköy Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Arnavutköy Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Baran, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Tiryaki ve spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Teslim töreninde ilk olarak Arnavutköy Amatör kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Faruk Celal teşekkür konuşması yaptı. Ardından kürsüye gelen Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, ilçede bulunan 10 spor kulübümüze malzeme yardımında bulunduk dedi.

Her sene yaptığımız malzeme yardımını, yıllara göre daha çok artırarak yapmaya gayret ediyoruz diyen Başkan Baltacı; “Geçtiğimiz yıl amatör kulüplerimize belli miktarda bir yardım yaptık. Fakat bu sene imkânlarımızı daha fazla artırarak, 150 bin liraya kadar spor malzemesi aldık. Aldığımız spor malzemelerimizi kulüplerimizin yaptığı faaliyet alanlarına göre aktardık. Bazı kulüplerimiz 2-3 takımla liglerimize katılırken, bazı kulüplerimiz tek takımla liglere katılıyor. Bunlara da dikkat ederek bir yardım portföyü hazırladık.” diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2012, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153