banner171

Arnavutköy'de Bayanlar İkbal GÜRPINAR İle Buluştu!

Arnavutköy Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Mart ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, 8 Mart dünya kadınlar günü münasebetiyle düzenlenen program da, Televizyon programcısı İkbal Gürpınar hanımlarla bir araya geldi.

Arnavutköy'de Bayanlar İkbal GÜRPINAR İle Buluştu!
Aynı gün içerisinde Arnavutköy Kültür Merkezi ve Hadımköy Kültür Merkezi’nde sahne alan Gürpınar’a bayanların ilgisi büyüktü.

Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 8 Mart Dünya Kadınlar günü için Arnavutköy’lü hanımlar ile Televizyon Programcısı ve herkesin sevgilisi İkbal Gürpınar bir araya geldi. Benzersiz sunumu ve sevgi dolu karakteriyle izleyenlere Mutlu yaşam formüllerini anlatan Gülpınar, sağlıklı beslemenin öneminden bahsetti. Arnavutköy Kültür Merkezi’nde saat 13.00 de gerçekleştirilen ilk programın hemen akabinde, Hadımköy Kültür Merkezi’nde saat 16.00 da sahne alan Gülpınar’a ilgi oldukça yoğundu. Sıcak tavırları ve cana yakınlığı ile hanımların bir kez daha gönüllerinde taht kurmayı başaran Gülpınar; ‘Sizlerle bir araya gelmemi sağlayan Belediye Başkanı Haşim Baltacı ve tüm personele teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.

Hadımköy de ki programda kürsüye gelerek konuşma yapan Belediye Başkanı Haşim Baltacı Hadımköy’e yapılmakta olan hizmetlerden ve açılışı gerçekleşen Kadın Kültür Merkezi’nden bahsetti. Hadımköy Meydan projesinin başladığını dile getiren Baltacı; ‘Meydan projemizin yanı sıra, tarihi İstasyon binalarının restorasyon çalışmalarına da başlamış bulunmaktayız. Bunun yanı sıra diğer yerlerdeki tarihi binaların yenileme çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Hadımköy’e 800 kişilik yeni bir Kültür Merkezi projemiz var. Hayırlısı ile sırasıyla hepsini siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız’ dedi.

Öğrenmeyi Bırakırsak Yaşlanıyoruz
Programı izlemeye gelen bayanları sahneye alarak kendileri ile psikolojik oyunlar oynayan Gürpınar, bir takım deneysel testler ile mutluluk ve mutsuzluk arasındaki farkları gösterdi. Bilginin kıymetinden bahseden Gürpınar; ‘Hanımlar öğrenmeyi bırakırsak yaşlanıyoruz. Bilgi her daim bizi ayakta tutar. Topluma daha faydalı birey olabilmemizde en büyük etkiyi oluşturur’ dedi. Sunum aralarında Gürpınar’ın okuduğu şiir ve ilahilerle duygusal anlar yaşayan hanımlar, program sonunda salondan tebessüm ile ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153