banner171

Arnavutköy'de Büyük Şehir Parkı Yolda

Arnavutköy Belediyesi tarafından yapımı devam eden; Vadi Park Projesi ve Ömerli Park Projelerinin yanı sıra Arnavutköy Büyük Şehir Parkı’nın da yapımına başlandı.

Arnavutköy'de Büyük Şehir Parkı Yolda
 Büyük park projeleri ile adından söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, şehir park projelerine bir yenisini ekledi. İlçe halkının ve çevre ilçelerdeki vatandaşların yararlanabileceği park projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafında yürütülüyor. Arnavutköy Devlet Hastanesi karşısın inşa edilecek park, 175.000 m2 alana yapılacak.
Arnavutköy Şehir Parkı tamamlandığında, ilçe halkının yaşam alanlarından biri olacak. Sosyal ve kültürel alanda vatandaşlara katkısı olacak park içerisinde; çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, futbol ve basketbol sahaları, kültür merkezi, cafe ve restaurant yer alacak.
Arnavutköy Belediyesi geliştirdiği şehir parkları projelerinde; konut yaşamına uygun, vatandaşların aileleri ile beraber kaliteli vakit geçirebilecekleri parklar inşa ederek, vatandaşların gönül rahatlığıyla gelecekleri ve dinlenebilecekleri bir ortam hazırlıyor.

Arnavutköy Şehir Parkı tamamlandığında; Arnavutköylülerin uğrak yeri olacak. Sosyal etkileşim ve toplumsal birlikteliklerin sağlanacağa parklar, çocukların ve ailelerin vazgeçilmez mekânları olacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153