banner171

Arnavutköy'de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısı hem de hacı adaylarını uğurlamak için; hacı adayları ve din adamları ile biraya geldi.

 Arnavutköy'de Hacı Adayları Kutsal Topraklara Uğurlandı

Arnavutöy Merkez Cami önünde düzenlenen törende; hacı adayları kutsal topraklara uğurlanırken, din adamlarının da camiler ve din adamları günü kutlandı.

Arnavutköy Merkez Cami önünde gerçekleştirilen törene; Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, Belediye Başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Meclis üyeleri ve hacca gidecek vatandaşlar katıldı.

Uğurlama töreninde konuşma yapan Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Müslüman olan her insanın gidip görmek isteyeceği bir yer. Meşakkatlerin, zorlukların olduğu kadar kulluk görevini yerine getirmenin hazzını yaşadığımız yegâne yerlerden biri diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından; din adamlarının günü kutlanırken, hacı adaylarına da içerisinde; takke, seccade, dijital pusula gibi hacı adaylarının kullanabileceği seyahat çantası hediye edildi.


Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2012, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153