banner171

Arnavutköy'de Kar Küreme Çalışmaları Sürüyor

Meteorolojiden alınan bilgiye göre 06 Ocak Pazartesi günü başlayan kar yağışı Çarşamba gününe kadar Arnavutköy genelinde etkisini sürdürecek. Kar yağışı nedeniyle karla mücadele ekipleri ulaşımın aksamaması için 24 saat esasına göre çalışmalarını yürütüyor.

Arnavutköy'de Kar Küreme Çalışmaları Sürüyor
 Ulaşımın aksamaması ve vatandaşların evlerine rahat ulaşabilmesi amacıyla kriz masası kuruldu. Arnavutköy Belediyesi ekipleri ilçenin arazi olarak büyük ve dağınık olması nedeni ile öncelikle yoğunluğun çok olduğu Arnavutköy-Habibler, Hadımköy-TEM bağlantı yollarında tuzlama ve küreme çalışmalarına öncelik verdi. Diğer yandan yolların yanı sıra yayaların güvenliği için kaldırım temizlikleri karla mücadele ekiplerince hummalı bir şekilde yapılıyor. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) ile sürekli irtibat halinde olan Arnavutköy Belediyesi ekipleri 24 saat aralıksız olarak hizmet veriyor.

Çağrı Merkezi ile İletişime Geçin

Kar yağışı nedeniyle sorun yaşayan vatandaşlarımız her türlü dilek şikayet ve sorunları için Arnavutköy Belediyesi Çağrı Merkezine 444 4 597 numaralı telefondan ulaşabilir veya [email protected] mail adresine mail yolu ile iletebilirler. Belediyemiz www.arnavutkoy.bel.tr internet sayfasındaki çözüm merkezi bölümünden de bize yazabilirler.

Gizli buzlanmaya dikkat!

Özellikle gecenin geç saatlerinde ve sabaha yakın saatlerde ısının düşmesi sebebiyle ortaya çıkacak olan gizli buzlanma nedeniyle trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın dikkat etmesi gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2013, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153