banner171

Arnavutköyden Bir Şair Geçti

Arnavutköy Belediyesi tarafından organize edilen Şubat ayı kültür etkinlikleri kapsamında 12 Şubat Pazar günü İbrahim sadri Arnavutköyde sahne aldı.

Arnavutköyden Bir Şair Geçti
Arnavutköy Kültür Merkezinde organize edilen etkinliğe katılan Arnavutköylüler unutulmaz bir hafta sonu geçirdi.Cumartesi ve Pazar günü süren etkinlikler kapsamında hem çocuklara hemde yetişkinliklere yönelik etkinlikler ile Arnavutköy Belediyesi kültürel atağa geçti.

Hafta sonu yapılan kültürel etkinlikler ise şöyle oldu:

Nasrettin Hoca Maceraları Çocuklardan Büyük ilgi Gördü

Cumartesi Günü; Yalnız Anadolu insanını değil, bütün dünyanın gönlünde taht kurmuş halk bilgemiz Nasrettin Hoca sahnede canlandırıldı. ‘‘Nasrettin Hoca ve Karakaçan’’ın maceralarının anlatıldığı çocuk tiyatrosu, büyüklerin ve küçüklerin beğenisiyle izlendi.

Tiyatro sonrasında vatandaşlar, Uzman Psikolog Danışman Muhammet Öztabak’ın ‘‘Ebeveyn Farkındalığı’’ seminerini dinlediler.

Seminer Sonrası Tektaş Yüzük

Seminerden sonra katılımcılar arasında yapılan çekilişle, bir vatandaş tektaş yüzük sahibi oldu. Arnavutköy Belediyesi Şubat Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu seminerlerde her hafta bir kişiye çekilişle tektaş yüzük hediye etmeye devam edecek.

İbrahim Sadri'nin  şiir dinletisi Vatandaşları Büyüledi

Şiirleriyle tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran ünlü Şair İbrahim Sadri, 12 Şubat Pazar Günü, düzenlenen Şubat Ayı Kültür Etkinlikleri içerisinde sunmuş olduğu Şiir Dinletisi ile   Arnavutköylülere  unutulmaz anlar yaşattı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153