banner171

Arnavutköy'den Örnek Davranış

Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan mavi kapak kampanyasına bir ilgi de Zabıta Müdürlüğü’nden geldi.

Arnavutköy'den Örnek Davranış
 Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personellerin kendi imkânları ile topladıkları 540 kg mavi kapaktan elde ettikleri 3 tekerlekli sandalye Zabıta haftası çerçevesinde düzenlenen programla 3 engelli vatandaşa hediye edildi.

Engelli vatandaşın yaşamını kolaylaştıran hizmetlere imza atan Arnavutköy Belediyesi’nin başlatmış olduğu mavi kapak kampanyası ile engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alımı tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören ve 180kg karşılığında bir tekerlekli sandalye alınan mavi kapak kampanyası Arnavutköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının katılımıyla renklendi.

Bu kapsamda Arnavutköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Zabıta Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ederek tekerlekli sandalyeleri sahipleriyle buluşturdu.

Zabıta Haftasını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Baltacı, “bu duyarlılığı gösteren çalışma arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Burada ne kadar sandalye verdiğimiz tabi ki önemli ancak daha önemlisi bu duyarlılığı gösterebilmek, bu amaç uğrunda mesai harcamak. Umarım bu çaba diğer herkese örnek teşkil eder ve onları da bu yönde uğraş vermeye teşvik eder” dedi.

Engelli vatandaşların aileleri ile birlikte katıldığı etkinlik tekerlekli sandalyelerinin hediye edilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2012, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153