banner171

Başkan Haşim Baltacı, Hafta Sonu Halkla Beraberdi

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, hafta sonu yoğun mesai yaptı. Başkan Baltacı; Kars, Ardahan ve Iğdırlılar Derneği’ni, Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği’ni ve Bitlis İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Başkan Haşim Baltacı, Hafta Sonu Halkla Beraberdi
 Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Hafta sonunu dernek ziyaretlerine ayırarak, vatandaşlarla sohbet etti. Dernek ziyaretlerinde vatandaşlarla bir ayara gelen Başkan Baltacı; halkın sorunlarını dinledi. İlçenin geçmişte nerede olduğunu ve bugün nereye geldiğini anlattı. Alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturulduğunu, derelerin ıslah edildiğini, ilçenin çoğunluğunun asfaltlandığını, sosyal alanda birçok yenilikler yapıldığını, imar ve ifrazlarla ilgili birçok konuyu vatandaşlarla paylaştı.
Dernek ziyaretlerinden sonra Kalyan’s Cafe’nin açılışına katılan, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, kafenin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Haşim Baltacı Pazar günü ise Sivas Zara Çaylı Köyü Derneği’nde kahvaltı programına katıldı. Burada halkla beraber olan Başkan Baltacı, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Daha sonra Başkan Baltacı; Bitlis İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’nin açılış törenine katıldı. Belediye Başkanı Haşim Baltacı daha sonrasında Hadımköy TOKİ Sitesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan, hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2014, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153