banner171

Kadakal’dan şok istifa

Sorunlar ve sıkıntılar içinde adeta yalnızlığa terk edilen Arnavutköyspor Kulübü’nü son 3 sezonda adeta şaha kaldıran Aziz Kadakal, şok bir kararla kulüp başkanlığından istifa etti.

Kadakal’dan şok istifa

Spor kamuoyunda adeta soğuk duş etkisi yaratan istifa kararını ilk olarak HaberAktivite’ye açıklayan Kadakal, istifa sebebini yoğun iş temposuna bağladı.

Arnavutköyspor’a hak ettiği değeri kazandırmak için gecesiyle gündüzüyle çalışan ve özellikle Süper Amatör Lig’deki performansıyla tüm İstanbul’un takdirini kazanan Arnavutköyspor Kulübü Başkanı Aziz Kadakal, Mayıs ayından yapılacak olan başkanlık kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

Kongrede aday olmayacak

Aday olmayacağını ve bugünden itibaren de başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklayan Kadakal’ı kararından vazgeçirmek için kulüp yöneticilerinin yapmış olduğu ikna çalışmaları ise sonuç vermedi.

Kadakal, yaptığı açıklamada; “3 yıldır bu kulübün başkanlığını yaptım. Ancak benden bu kadar. Ticari hayatımdaki yoğunluk nedeniyle başkanlık görevini benden daha iyi yapacak bir arkadaşa teslim etmek istiyorum. Bu nedenle de Mayıs ayında yapılacak olan kongrede aday olmayacağım. Bu kulübün hak ettiği değeri kazanması için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Ancak ne yazık ki Arnavutköy’de spora ve sporculara destek veren insanlar bu köklü kulübü görmezden geldiler. Başkanlıktan istifa ediyor olmam ve yeniden aday olmayacağım demek bu kulüpten tamamen elimi çektiğim anlamına gelmez. Her zaman için desteğimi esirgemeden devam ettireceğim” dedi.

“Yalnız bırakıldık”

Başkanlık görevine başladığı güne kadar spor ile çok haşır neşir olmadığını ifade eden Kadakal, “Ne zaman ki bu kulübün başına geçtim futbol benim için işte o zaman başladı. Büyük bir heyecanla takip ettiğim maçlar adeta tutkuya dönüştü. Oyuncularımın aldığı başarılar göğsümü kabarttı. Öyle ki, artık aileme ve işime vakit ayıramaz oldum. Ben bu kulüpteki görevimi layıkıyla yaptığıma inanıyorum ve umut ediyorum ki benden sonra gelecek olan arkadaşımız da bu kulübü layık olduğu yerlere taşır” dedi.

Kulübün ayakta durması için gecesi gündüzü ile çalışan Kadakal, bu manada oldukça yalnız bırakıldığını da söyledi.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

Arnavutköy’ün başarısı için özellikle son 3 sezonda ter döken tüm oyuncularına teşekkür eden Aziz Kadakal, “Sadece oyuncularım değil, aynı zamanda şartlar ne olursa olsun Arnavutköyspor’un başarısı için canla başla çalışan Kemalettin Dirik hocamıza ve yardımcılarına, maçlarımızda bizleri yalnız bırakmayan cefakar taraftar grubumuz Karmaşa’ya ve Arnavutköy’ün spora duyarlı tüm esnaflarına teşekkür ediyorum” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153