banner171

Kültürel Etkinliğin Adresi Arnavutköy Oldu

Arnavutköy Belediyesi’nin 10 Kasım – 30 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında vatandaşların beğenisine sunulan farklı sunum ve gösterimler ilgi ile takip edildi. 10 Kasım tarihinden bu yana her cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen etkinlikler Arnavutköy halkından tam not aldı.

Kültürel Etkinliğin Adresi Arnavutköy Oldu
 Arnavutköy Belediyesi’nin Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, Hadımköy ve Arnavutköy Kültür merkezlerinde düzenlediği programlar sayesinde ilçede ki vatandaşlar Kültürel ve Sanatsal anlamda açlığını giderdi.
Arnavutköy Belediyesi’nin her hafta sonu gerçekleştirdiği etkinliklerin seminer kolunda; Psikoterapist Ramazan Uslu ile ‘Evlilikte Mutluluk’, Avukat Hakkı Aygün ile ‘Hayata Hayat Olan İman’, İlahiyatçı Yakup Karatopçu ile ‘Osmanlı Türkçesi’, Muhammet Genç ile ‘Ergen Dünyası ve Eğitimi’, İsmail Kılınç ile ‘Modern Hipnoz ve Kullanım Alanları’, Mehmet Teber ile ‘Etkili İletişim ve İkna’, Yazar Cemal Erşen ile ‘Kur’an En Büyük Mucize’ adlı sunumlar vatandaşlar ile buluştu.

Kendi alanlarında uzmanların gerçekleştirdiği seminerler de birbirinden farklı konular işlenirken, insanların en çok ilgisini çeken sunum ise Arnavutköy Gençlik ve Eğitim Merkezi (ARGEM)’nin düzenlemiş olduğu ‘Osmanlı Türkçesi’ konulu program oldu.

ARGEM’de 1 aralık itibari ile başlayan ‘Osmanlı Türkçesi’ eğitimine katılan vatandaşlar, kurs neticesinde Halk Eğitim Merkezi’nden sertifakalarını alacaklar. Türk toplumunun ana dilinin ‘Osmanlı Türkçesi’ olduğu anlatılan seminerde, 650 yıl süren büyük hükümdarlık dönemlerinde de bu dilin konuşulduğu ve kesinlikle toplumumuzun da bu dili öğrenmesi gerektiğinin öneminden bahsedildi. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 14:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153