banner171

Bakan BAYRAKTAR Bayrampaşa'da Kurdele kesti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, baştan sona yenilenen İsmetpaşa Parkı’nın, yeni yapılan sosyal tesisin ve butik dükkânların açılışını yaptı. Bayraktar, “Milletimizin desteği sürdükçe, Bayrampaşa’da bir değil bin park yaparız” dedi.

Bakan BAYRAKTAR Bayrampaşa'da Kurdele kesti!
Bayrampaşa Belediyesi tarafından baştan sona yenilenen ve kentsel dönüşüm konseptinde tasarlanan İsmetpaşa Mahallesi’ndeki İsmetpaşa Parkı ve parkın içine inşa edilen sosyal tesis ile butik dükkânlar, Bakan Erdoğan Bayraktar’ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliğinde düzenlenen törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yansıra AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve Ahmet Baha Öğütken, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

Törene Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de birer telgraf gönderdi.

BAŞKAN AYDINER: PROJE BİTİNCE ÖZÜRDİLEDİLER

Açılış konuşmasını yapan Başkan Atila Aydıner, 11 dükkân, sosyal tesis, havuz, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, basketbol ve mini futbol sahasıyla parkı Bayrampaşa halkının hizmetine sunduklarını söyledi. Bu projede çalışması geçen herkese teşekkür eden Başkan Aydıner, park yenileme projesine başladıklarında parktaki ağaçlara katliam yapıp, buranın imara açılacağını dair asılsız konularda tepki aldıklarını fakat proje bittikten sonra bildiri yayınlayan ve tepki gösterenlerin gelip özür dilediğini dile getirdi.

BAKAN BAYRAKTAR: MİLLETİMİZİN DESTEĞİ SÜRDÜKÇE BİR DEĞİL BİN PARK YAPARIZ

Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise; yeşillendirme ve şehirlerin nefes alması anlamında park projelerine çok önem verdiklerini ifade etti. Bakan Bayraktar, “Milletimizin desteği sürdükçe biz Bayrampaşa’da ve her yerde bir değil bin park yaparız” dedi. Son zamanlarda park üzerinden siyaset yapanlara da eleştiride bulunan Bayraktar; "Bu aralar politika yapmak isteyenler parktan, ağaçtan medet umuyor. Eğer iktidar olmak istiyorsanız halkla beraber olmalısınız. Halkla bütünleşmelisiniz. Vatandaşı hor görmekle, demokrasi dışı yollara sapmakla iktidara gelemezsiniz” diyerek Gezi eylemcilerine eleştirilerde bulundu. Kentsel dönüşüm çalışmalarına da değinen Bakan Bayraktar, Türkiye’nin hızlı şehirleşmesinden dolayı çarpık kentleştiğini ve afetlere hazırlıksız yakalanmamak için kentsel dönüşümün elzem olduğunu vurguladı.

SATRANÇ FEDERASYONU BAYRAMPAŞA İLÇE TEMSİLCİĞİ AÇILDI

Bakan Erdoğan Bayraktar ve beraberindekiler, park açılışının ardından Türkiye Satranç Federasyonu Bayrampaşa İlçe Temsilciği’ni ve Eğitim Merkezi’ni de törenle açtılar. Açılış kurdelesini Başkan Atila Aydıner ile kesen Bakan Bayraktar, “Bilindiği gibi satranç zihni geliştiren, insanlara etkili ve doğru düşünme kabiliyeti kazandıran bir spor dalıdır. Açılışını yaptığımız bu satranç merkezinin Bayrampaşa’ya hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.  Temsilciliğin açılışında Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay, Türkiye Satranç Fedarasyonu As Başkanı Aşkın Keleş, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney, GM Mustafa Yılmaz ve Türkiye Satranç Federasyonu Bayrampaşa Temsilcisi ve satranç hocası Nuri Gencay Genç de hazır bulundu.

KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTISI YAPILDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve beraberindekiler, daha sonra Bayrampaşa Belediyesi'ne geçerek Kentsel Dönüşüm bilgilendirme toplantısına katıldı. Bayrampaşa Belediyesi'nin 3. katında oluşturulan Kentsel Dönüşüm sunum odasında gerçekleştirilen toplantıda Bakan Bayraktar'a Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Belediye Başkan Yardımcıları Vatan Mahallesi'nde çalışmaları sürdürülen Kentsel Dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi. Sunum sırasında Vatan Mahallesi'ndeki bir eve görüntülü canlı bağlantı yapılarak evin tüm bölümleri gösterildi. Bakan Bayraktar ve beraberindekiler, bir süre hane halkı ile de sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2013, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153