banner171

Bayrampaşa Hırsızları Güven Timlerine yakalandı

Bayrampaşa ve Bağcılar'da bulunan iki farklı alışveriş merkezinden dizüstü bilgisayar çalan zanlı önce güvenlik kamerasına, ardından Güven Timlerine yakalandı.

Bayrampaşa Hırsızları Güven Timlerine yakalandı
 Bayrampaşa ve Bağcılar'da bulunan iki farklı alışveriş merkezinden dizüstü bilgisayar çalan zanlı önce güvenlik kamerasına, ardından Güven Timlerine yakalandı. Zanlının, 20 ayrı suça karıştığı ve 9 farklı suçtan arandığı ortaya çıktı.
Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezine müşteri gibi gelen bir kişi, dizüstü bilgisayar çalarken güvenlik kamerasına yakalandı. İlk olarak aldığı birkaç parça kıyafeti kabinde deneyen zanlı, daha sonra kıyafetleri yerine bırakıp, bir dizüstü bilgisayarla tekrar kabine girdi. Burada alarmı söken zanlı daha sonra tekrar dışarıya çıktı. Güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği hırsızlık anına Güven Timleri de şahitlik etti. Güvenlik odasından zanlıyı kameralar aracılığı ile takip eden Güven Timleri zanlıyı çıkışta gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen zanlı burada adının Murat Ayyıldız olduğunu söyledi. Murat Ayyıldız adına herhangi bir sabıka bulunmaması üzerine zanlı, savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak akıllanmayan zanlı, serbest kalır kalmaz bu kez Bağcılar'da bulunan bir başka alışveriş merkezine gitti. Burada 3,500 TL değerinde bir laptop çalan zanlı, bir kez daha Güven Timleri'ne yakalandı. Alışveriş merkezine yine müşteri gibi giren zanlı, dizüstü bilgisayarı çalıp çıktığı sırada kendisini bekleyen Güven Timleri'ne yalandı. Zanlının ikinci hırsızlık olayında gerçek kimliği de ortaya çıktı ve gerçek adının da Tarık A. olduğu anlaşıldı.

Tarık A.'nın kaydına bakan Güven Timleri adeta bir suç makinesine rastladı. Şahsın, başta cinayet olmak üzere tecavüz, gasp, kamu malına zarar, sahte pasaport, sahte evrak düzenleme ve hırsızlık gibi yaklaşık 20 suçtan sabıkası olduğu, bunun yanı sıra 9 suç yüzünden de aranmasının olduğu ortaya çıktı. Güven Timleri tarafından gözaltına alınan Tarık A., bu sırada polislere de direnerek zorluk çıkarmaya çalıştı. Polis merkezinde ifadesi alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2013, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153