banner171

Bayrampaşa'da 50 Bin Oyuncak Suriyeli, Vanlı Çocuklar İçin Yola Çıktı

Genç İnisiyatif Topluluğu’nun organizasyonu ve Bayrampaşa Belediyesi'nin de desteği ile 50 bin oyuncak toplandı.

Bayrampaşa'da 50 Bin Oyuncak Suriyeli, Vanlı Çocuklar İçin Yola Çıktı
 Oyuncaklar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in de katıldığı törenle Doğudaki illerde ve Türkiye’deki mülteci kamplarında yaşayan Suriyeli çocuklara gönderildi.
"Senin oyuncağın onun mutluluğu" sloganıyla yola çıkan Genç İnisiyatif Topluluğu, düzenlediği kampanya ile  bir ayda toplam 50 bin oyuncak topladı. Toplanan oyuncaklar, Bayrampaşa Belediyesi hizmet binasının önünde düzenlenen törenle, Doğudaki illerde ve Türkiye’deki mülteci kamplarında yaşayan Suriyeli çocuklara gönderildi.

Törene Başkan Aydıner’in yanı sıra Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Genç İnisiyatif Topluluğu Temsilcisi İsmail Aşçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayrampaşa Atatürk Parkı'ndan hareket eden kamyonları, AK Parti İstanbul İl Başkanı Babuşcu, Başkan Aydıner, Genç İnisiyatif Platformu başta olmak üzere sivil toplum temsilcileri, vatandaşlar ve kampanyada görev alan çocuklar uğurladı.

Törende konuşan Babuşcu, “Mutsuz çocukları mutlu edebilmek için ortak bir kampanya düzenledik. Kampanyamız her kesimden destek gördü. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde 50 binden fazla oyuncak topladık. Kampanyamıza destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İsmail Aşçı da oyuncak toplama kampanyasının tüm yönleriyle kardeşlik ve dostluk projesi olduğunu söyledi.

Oyuncak toplama kampanyasına çok sayıda belediye de destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 04:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153