banner171

BAYRAMPAŞA'DA EĞİTİM DANIŞMA TOPLANTILARI BAŞLADI

Bayrampaşa’da eğitimle ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmaması için yoğun bir çalışma sergileyen Bayrampaşa Belediyesi, ‘Eğitim Danışma Toplantıları’ düzenliyor.

BAYRAMPAŞA'DA EĞİTİM DANIŞMA TOPLANTILARI BAŞLADI
 Okul müdürlerinin ve okul aile birliği yöneticilerinin de katıldığı toplantılarda, mevcut sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırılıyor.
‘Eğitim Danışma Toplantıları’nın ilki Bayrampaşa Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Gönül Düğün Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda, Muratpaşa, İsmetpaşa ve Kocatepe mahallelerinde bulunan 10 okulla ilgili öneriler masaya yatırıldı. Velilere deprem riski nedeniyle yenilen yeni okul binaları karşılaştırmalı olarak gösterildi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de, toplantıda Bayrampaşa Belediyesi’nin eğitime ve okullara yaptığı yatırımları anlattı. “Bugünün eğitimi temelinde yarının Türkiye’si yükselecektir” diyen Başkan Atila Aydıner, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu söyledi. Başkan Aydıner,  “Her yıl ilçemizdeki okulların temizliğini ve bakımını aksatmadan yerine getiriyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da ilçemizdeki tüm öğrencilerimizi eğitim-öğretim yolculuklarında yalnız bırakmıyor ve belediyemizin imkânları ölçüsünde, tüm öğrencilerimize ve okullarımıza gereken her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz. Bu yıl yine onbinlerce öğrencimize diş bakım setti ve ajanda hediye ettik. İhtiyaç sahibi binlerce ilköğretim ve lise öğrencimize burs verdik.” dedi.

İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Gönül Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya Atila Aydıner’in yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Cemil Yıldız, Bayrampaşa Milli Eğitim Müdürü Kenan Kırali, okul müdürleri, okul aile birliği yöneticileri, mahalle muhtarları ve veliler katıldı.

Eğitim Danışma Toplantıları’nın ikincisinin Yıldırım, Cevatpaşa, Kartaltepe; üçüncüsünün de Yenidoğan, Orta, Vatan, Terazidere ve Altıntepsi mahallelerindeki okulları kapsayacak şekilde yapılması öngörülüyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2012, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153