banner171

BAYRAMPAŞA'DA PARKLAR YENİLENİYOR!

Parkların estetiğini artırmak için çalışmalar yürüten Bayrampaşa Belediyesi, İsmetpaşa Parkı’nı yeniliyor. Baştan sona yenilenecek olan parka sosyal donatılar ve el emeği göz nuru ürünlerin satılacağı ‘hanımeli dükkânlar’ yapılacak.

BAYRAMPAŞA'DA  PARKLAR YENİLENİYOR!
 Bayrampaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bir yandan parkların sayısını artırırken, diğer taraftan parklarda yenileme çalışmaları yapıyor. İsmetpaşa Mahallesi’ndeki İsmetpaşa Parkı’nda başlatılan çalışmalar tamamlandığında park yepyeni bir görünüm kazanacak.
Yenileme projesi kapsamında, parka yürüyüş yolu, havuz, çocuk oyun alanı, piknik alanı, basketbol ve mini futbol sahası yapılacak. Fitnees aletlerinin de yerleştirileceği parkta vatandaşlar rahatlıkla spor yapabilecek.

Parkı çevreleyen duvarların yerine ise ağaçlara ve yeşil örtüye zarar vermeden hanımeli dükkânlar inşa edilecek. El emeği göz nur ürünlerin sergileneceği dükkânlar, ticari amaçla kullanılmayacak. Dükkânlardan elde edilen gelir, Bayrampaşa’daki ihtiyaç sahibi ailelere aktarılacak.

Işıklandırma sistemi de baştan sona yenilenecek olan parkın güvenliği ise birden çok noktaya yerleştirilecek kameralarla sağlanacak.

Yaklaşık iki hafta önce başlayan çalışmaların Haziran ayından önce tamamlanması planlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2013, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153