banner171

BAYRAMPAŞA'DA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

2012 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği, Bayrampaşa Belediyesi’nin sponsorluğunda 16-17-18 Kasım tarihlerinde Bayrampaşa Belediyesi Semih Erden Spor Kompleksi’nde yapılacak.

BAYRAMPAŞA'DA SATRANÇ TURNUVASI BAŞLIYOR

Turnuvaya katılmak isteyen sporcular, 12 Kasım Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar kayıtlarını //kayit.tsf.org.tr/iyg2012.php sayfasından online olarak yaptırabilecekler.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Bayrampaşa Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 2012 İstanbul Küçükler Satranç İl Birinciliği Turnuvası’na 07-12 yaş aralığındaki sporcular katılabilecek.

Başka kanallarla yapılan başvurular kabul edilmeyeceğinden turnuvaya katılmak isteyenlerin başvurularını internet üzerinden yapmaları gerekiyor.

Online başvuru yapılabilmesi için online ödeme sayfasından organizasyon katkı payı olan 15 TL'nin kredi kartı ile ödenmesi gerekmektedir. Online ödeme sonrasında turnuva sayfası üzerindeki linkten kayıt yapmayı unutmayınız.

Organizasyon katkı payı ödemesini banka aracılığı ile yapan sporcular, banka dekontu ile birlikte kimlik bilgilerini ve oynamak istedikleri yaş kategorisini [email protected] mail adresine bildirerek kayıt yaptırabilirler.

Turnuvaya Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Türkiye Satranç Federasyonu Bayrampaşa İlçe Temsilcisi Nuri Gençay Genç'de bireysel destek sağlıyor.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bayrampaşa Semih Erden Spor Salonu Adres Bilgileri: Kocatepe Mahallesi, 50.Yıl Caddesi No:87 Bayrampaşa-İSTANBUL

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2012, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153