banner171

BAYRAMPAŞA’DA TÜM YOLLAR YENİLENİYOR

Bayrampaşa’nın bütün caddelerini ve sokaklarını tarayan Fen İşleri Müdürlüğü, bozuk yolların listesini çıkardı.

BAYRAMPAŞA’DA TÜM YOLLAR YENİLENİYOR
Asfaltı bozulan bütün caddelerde ve sokaklarda yoğun bir çalışma başlatıldı. Kış gelmeden önce onlarca caddeyi ve sokağı asfaltlayan Fen İşleri Müdürlüğü, Bayrampaşa’da bozuk yol ve kaldırım bırakmamak için aralıksız çalışıyor.

Araçların ve yayaların rahatça hareket edebilmesi için Bayrampaşa’da asfaltlar ve kaldırımlar yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü Altıntepsi, Cevatpaşa, Terazidere, Kocatepe, Vatan, Yenidoğan, Yıldırım, İsmetpaşa, Kartaltepe, Muratpaşa Mahallerinde ve Orta Mahalle’de onlarca cadde ve sokakta asfaltlama çalışması yaptı. Çok sayıda kaldırım yenilendi.

Bayrampaşa Devlet Hastanesi, Uluğbey ve Mobil İlköğretim Okullarında zemin asfaltını yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü hastane ve okulların çevresinde de çevreyi düzenleyerek hastaların ve öğrencilerin rahat etmesini sağladı.

Yolların ve kaldırımların yenilenmesinden oldukça memnun olan vatandaşlar, “Çalışmalar yapılırken biraz zorlanıyoruz. Ancak çalışmalar bitince ortaya çıkan estetik görünümlü, daha da kullanışlı kaldırımlar ve yollar bizi çok mutlu ediyor. Yenilenen yollarda ve kaldırımlarda gerek araçlarımızla gerekse yaya olarak hareket ederken hiç zorlanmıyoruz. Yol yenileme çalışmaları sürerken yeşil örtünün yok edilmemesi geleceğimiz olan çocuklarımız adına bizleri daha da umutlandırıyor. Belediyenin yeşile olan hassasiyetini gördükçe, inanıyoruz ki yarının Bayrampaşa’sı daha düzenli ve daha yeşil olacak.”

BAYRAMPAŞA’DA ULAŞIM ARTIK DAHA KOLAY

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bayrampaşa’nın cadde ve sokaklarında eş zamanlı başlatılan ve 4 ayda yüzde 80'i tamamlanan yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşılıyor. Hummalı bir çalışma sergileyen Fen İşleri Müdürlüğü kış gelmeden çalışmaları sonlandırmayı hedefliyor.

 4 ay önce başlayan çalışmalarda asfaltlaması ve bakımı tamamlanan cadde ve sokaklar şu şekilde:

Altıntepsi Mahallesi Kıvanç ve Öztekin Sokak, Mobil İlköğretim Okulu; Cevatpaşa Mahallesi Sağlık Sokak; Kocatepe Mahallesi Megacenter; Orta Mahalle Çevre Yolu Caddesi ve Fırat Sokak; Terazidere Mahallesi Elmas ve Cengiz Topel Sokak, Uluğbey İlköğretim Okulu; Vatan Mahallesi Serdar, Ar, Ender, Emel, Özgür, Hayat, Sinan, Seymen ve Büyük Uygur Sokak; Yenidoğan Mahallesi Karakaş, Erciyes ve Erka Balata Sokak; Yıldırım Mahallesi Renk, Lale, Hür ve Günaydın Sokak; İsmetpaşa Mahallesi Bayrampaşa Devlet Hastanesi; Kartaltepe Mahallesi Fatih Caddesi, Belen, 60., 61., 63., 64., 65., 66. ve Yunus Sokak; Muratpaşa Mahallesi Sinema, Sakarya, Onarır, Mimar Sinan, Manisa, Pınar, Akasya, Şeref, Gülhan, Büyük Coşkun, Esnaf, İnan, Özden, Şengül, Taş, Şen, Kar, Küçük Coşkun, Nar, Tel, Meram, Sokullu, Çeşme ve Cemiyet Sokak ile Kosova ve Ata Caddesi.”


Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2012, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153