banner171

KOLERA BAYRAMPAŞA'YI SALLADI

Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Özel Çocuk Programı, Kolera konseri ile sona erdi. Kolera, Kocatepe Belediye Stadı’nda binlerce kişinin katılımıyla muhteşem bir konser verdi. 23 Nisan Özel Programı etkinlikleri kapsamında sahne alan Kolera, Semih Erden Kapalı Spor Salonu bileşkesindeki Kocatepe Belediye Stadı’nda dün muhteşem bir konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı konserde, Kolera, sevilen şarkıları ile hayranlarını coşturdu

KOLERA BAYRAMPAŞA'YI SALLADI
23 Nisan kutlamalarını 10 güne çıkararak fark yaratan Bayrampaşa Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu su altında kutlayarak Türkiye’de yine bir ilke imza attı. Bayrampaşa Belediyesi ve Turkuazoo işbirliği ile Bayrampaşalı çocuklar, 23 Nisan heyecanını 5 milyon litre suyla dolu dünyanın en büyük su tanklarından birinin içinde 30 köpekbalığı ve binlerce deniz canlısı arasında kutlayarak 23 Nisan sevincini doyasıya yaşadılar.

23 Nisan’da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yaşandığı gün, Bayrampaşalı çocuklar Forum İstanbul AVM’de bulunan Turkuazoo Akvaryum’a dalış yaparak 23 Nisan’ı su altında kutladılar.

Özel kıyafetlerle dalış yapan Bayrampaşalı çocuklar, suyun içinde 23 Nisan pankartı açtılar. Binlerce deniz canlısının ve onlarca köpek balığının arasında dakikalarca kaldılar. Çocuklar, akvaryumun içindeyken suyun içerisine lazerle Türk Bayrağı ve Atatürk görüntüsü yansıtıldı.

Su altında gerçekleştirilen 23 Nisan kutlamasına katılan Bayrampaşalı çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Çocuklar, 23 Nisan’da ilk defa farklı bir mutluluk yaşadıklarını ifade ettiler.

Su altında ki 23 Nisan kutlamaları sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Biz burada bir ilki gerçekleştirdik. 23 Nisan coşkusunu su altına taşıyarak çocuklarımıza farklı bir mutluluk yaşattık. Çocuklarımızın mutlu olması bizleri de mutlu ediyor” şeklinde konuştu. 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153