banner171

Kuzuluk kampından görüntüler

SP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, düzenlediği kuzuluk kampı'da sona erdi.

Kuzuluk kampından görüntüler

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığının Kuzuluk kampı 2. Gününde de devam ediyor. Cumartesi günü akşam saatlerinde başlayan teşkilat içi eğitim toplantısı halı saha futbol ve havuz yüzme programıyla sona erdi.
Pazar günü ise sabah namazıyla başlayan 2. Gün programı saat10:00’da Eğitimci yazar Rasim Kökmen vereceği seminerle devam ediyor.

2. Gün eğitim programını açılışını gerçekleştiren Saadet Partisi Bayram Paşa Eğitim komisyonu Başkanı Rabbani Düz, teşkilat için eğitimlerin  son derece önemli bir toplantı olduğunu ifade ederek, kendilerini  bu anlamlı yalnız bırakmayan Eğitimci yazara Rasim Kökmen’e teşekkür etti.

Saadet Partisi Bayrampaşa  İlçe Başkanı Ayhan Pelister’’de konuşmasında Kuzuluk kampının son derece verimli geçtiğine inandığına söyleyerek, İnşaallah buradan aldığımız bilgilerle İlçemizde daha güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum diye konuştu.

Eğitimci yazara Rasim Kökmen ise vermiş olduğu seminerde; Teşkilat mensupları olarak zor bir dönemde yaşıyoruz, Bunun farkında olmamız lazım içimizdeki dünya sevgisini bir kenara bırakarak hakkın hakim olması için çalışmamız lazım dedi.

Yaklaşık kırk yıldır Müslümanlara ve insanlığa hizmet eden miili görüşün her iktidara geldiğinde büyük hizmetlerde bulunduğunu söyleyen Kökmen, ancak halka yapılan hizmeti hazmedemeyen zihniyelerin partilerini kapatarak bunu da engellediğini söyledi.

Refah Partisi'ni kapatılmasında mahkemede bulunan gerekçeli kararda Erbakan'ın 28 yılık siyasi hayatında inancından hiç taviz vermediğinin yer aldığını belirterek Erbakan’ın hayatı boyunca kötülüğe karşı mücadele ettiğini belirtti.

 

Eğitimci yazar Rasim Kökmen' e vermiş olduğu bilgilendirici seminerin ardından Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ayhan Pelister tarafından plaket takdim edildi
 
Partisi'nin yapmış olduğu çalışmalara vermiş olduğu maddi ve manevi destek dolayı Cemal  Cantürk'e Plaketini İlçe Teşkilatlanma Başkanı İsmail Yaylacı verdi


Saadet Partisi Bayram Paşa Eğitim komisyonu Başkanı Rabbani Düz'e komisyon olarak yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı Plaketini ilçe Halkla İlişkiler Başkanı Cumhur Övet takdim etti

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Kadın Kolları Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanı Hamit Bayraktar'a Plaketi İlçe Seçim İşleri Başkanı Nevzat Uygun tarafından plaket verildi


Saat 15,00 itibarıyle Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'ının düzenlemiş olduğu kuzuluk kampı otobüslerin İstanbul'a hareket etmesiyle son buldu.

İşte Kuzuluk kamğı özeti
Cumartesi Günü neler yaşanmıştı

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, İlçe ve mahalle yönetim kurulu üyelerinin katıldığı Kuzuluk kampıı start aldı.Cumartesi Öğlen saatlerinde kuzuluğa gelen partilelirin tamamı akşam düzenenen Eğitim seminerine katıldı.

Yatsı namazına müteakip 2 saat mola verilen eğitim kampı tanışıma kaynaşma amaçlı halı saha futbol turnuvasıyla devam etti. Kuzuluk halı saha tesislerinde 7 şer kişilik  2 grup halinde oynanan maçta İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle Gençlik Yönetimi Kurulu Üyeleri karşılaştı.


Zevkli ve çekişmeli geçen müsabaka ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle İlçe yönetiminin 7-5 üstünlüğüyle sona erdi.


İkinci yarıya daha istekli başlayan gençlik yönetimi bir ara farkı kapatmaya çalışsada İlçe Yönetimi tecrübesini ortaya koyarak maçtan 13- 12 galip ayrılmasını bildi


 Kuzuluk Eğitim Seminerinin açılış konuşması İlçe eğitim komisyonu başkanı Rabbani Düz tarafaından yapıldı

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığının Kuzuluk  kampının ilk eğitim programı İlçe başkanı Ayhan Pelister’in açılış konuşmasıyla başladı.
İlçe teşkilatı olarak hızlandırılmış bir eğitim programıyla bugün kuzlukta teşkilat mensuplarımızla bir aradayız biziler milli görüşçüler hocamız  muhterem Necmettin Erbakan’ın bizlere emanet ettiği yeniden büyük Türkiye ve  Yeni bir dünya  düzenini hakim kılmak için gece gündüz demeden çalışmalarımıza deva edeceğiz diye konuştu.

Teşkilat mensuplarına eğitim semineri vermek üzere Kuzuluk kampına katılan Saadet Partisi İstanbul İl Eğitim Komisyonu Üyesi Nazmi Özer konuşmasında,”Bizler milli görüşçüler inançlı insanlarız onun için eğitimli ve donanımlı olmak zorundayız.. Dolayısıyla düzenlenen bu tür programlar çok önemli diyerek, bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Teşkilat mensupları olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten Özer, çıkartılan fitne ve fesatlarla Saadet Partisi’nin yıpratılmaya çalışıldığı söyledi. Her zaman söylemlerinde ’Önce ahlak ve maneviyat’ı ön plana çıkardıklarını kaydeden Özer, çünkü ülkemizin içinde bulunduğu sosyal, ahlak, ekonomik ve şahsiyetli dış politikadaki çöküntüler in ancak ‘Ahlak ve Maneviyat’ ilkesinin hayata geçmesiyle ortadan kalkabileceğini söyledi.


Seminerde Saadet Partisi’nin yeniden iktidar olabilmesi için izlenecek metodları anlatan İl Eğitim Komisyonu Üyesi Nazmi Özer’e günün anısına Saadet Bayrampaşa Siyasi işler birim başkanı tarafından bir plaket takdim edildi.

 Günün ilk programı seminere katılan partililerin  toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu
Cuma günü ve Bugün öğlen itibarıyla Adapazarı Kuzluğa gelen tüm teşklat mensupları kalacakları odalara yerleşti


 Küçük işyerleri şeklinde Kuzuluğa gelen vatandaşlara hizmet veren belediye pazar halkın ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor.
 

Daha sonra çevreyi gezen partililer köy pazaralrında alışveriş yaparak dinlenmeye çekildi.
yaklaşık yüz kişinin katıldığı teşkilat içi eğitim programı akşam saatlerinde başlayacak

 


Köy pazarını gezen partliler Ekmek gözleme pişiren kadın işverenlere büyük ilgi gösterdiler
Bu yıl içerisinde yapılması planlanan çalışmaların görüşüleceği kampta Partlilere teşkilat içi eğitiminde verileceği öğrenildi.
İşte Saadet Partisi Bayrampaşa'nın kamp programı
24  Mart 2012 Cumartesi                        
İkindi Namazı:   Mescid                 Saat: 15:37
Akşam Namazı:                           Saat: 18:22
Eğitim:                                         Saat: 18:40
Yatsı Namazı;                              Saat: 19:42
Serbest Zaman                          
Halı Saha Maçı                            Saat:22:00 -23:00
25 Mart 2012 Pazar
Sabah Namazı:                           Saat: 05:45 (Güneş 6:46)
Eğitim:  Konferans Salonu              Saat: 10:00 ila 11:00
Öğlen Namazı: Büyük Cami        Saat: 13:11
Dönüş:                                         Saat: 15:00
www.sultangazigazetesi.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153