banner171

Bölgemiz Siyasetçilerinin Türkiye Siyasetine Katkıları

Bölgemiz Siyasetçilerinin Türkiye Siyasetine Katkıları

 

Yakın tarihte Türk Siyasasetine damgasını vuracak siyasiler çok uzaklarda değil , çok yakınımızda , göz göze geldiğimiz, tartıştığımız , sohbet ettiğimiz , bizlere hizmet edenler kısaca havasını ,suyunu , sıkıntısını , mutluluğunu paylaştığımız bölgemizin insanları Türkiye Siyasetine damga vuracaklar.

 

Bu değerlere sahip çıkmalıyız. Yıllardan beri bölgemiz ve ülkemiz için birşeyler yapmayı düşlediğimiz , projelerimizi , sıkıntılarımızı , zaman zamanda düğünlerimiz ve gecelerimizdeki sevinçlerimizi bu insanlarla paylaşmalıyız. Aslında bakıldığında hangi partili olursa olsun bölgemize ve ülkemize hizmet edecek olan bu insanlara destek vermeliyiz.

 

İktidar partisinde MYK üyesi, önümüzdeki dönemler muhtemelen Bakan olacak belki de Parti Başkanlığına gelecek olan bu değerlerin bölgemizden çıkması kim ne derse desin beni memnun ediyor.

 

Bu değerler kimler ve bunlardan beklentilerimiz neler olabilir.

Süleyman SOYLU

Hüseyin BÜRGE

Bu isimler kesin yönetim kadrosunda İl Başkanı Aziz BABUŞÇU , G.O.Paşa Belediye Başkanı Erhan EROL yeniden Belediye Başkanlığını düşünmezse bana göre kesin vekil ve daha ötesi bir yer.

 

Bu insanlar bu ülkenin geleceğine aydınlık günler hazırlarsa , bölgemize kalıcı tesisler , kalıcı yatırımlar sağlayıp işsizliğe , gelişmişliğe destek olurlarsa tarihin altın sayfalarında yerlerini alırlar.

 

Bizlere ünvan yeter gerisini boşver derlerse tarihin karanlıklarında yok olur giderler. Bu geri kalmış bölgenin kalkınması için , iz bırakabilmek için , ülkemize hizmet etmek için çaba gösterirsenizde bu millet size gerekli desteği fazlasıyla verir.

 

Bu arada Kırklareli İl Başkanı Hüsmen TERKİN de bölgemizden kazanılmış değerli bir siyaset adamı olmayı namzet olup umarım siyasi arenada başarılı biri olur.

 

Bölgemizden özellikle ilçemizden halka sahip çıkan , halkın yardımına koşan , sorunlarını çözen siyasetçilerin önleri sonuna kadar açık olsun. Bölgemizden siyasetçi olupda kendi çıkarlarını öne çıkaran siyaset adamlarına halk gerekli cezayı vermiştir ve vermeye de devam edecektir.

 

Laik , Türkiye Cumhuriyetinin tam bağımsızlığı için mücadele eden , herzaman halkının yanında olan hangi görüşe sahip olurlarsa olsun tüm siyaset adamlarına en derin saygılarımı sunar başarılardilerim.

 

Ali ŞEN

YORUM EKLE
YORUMLAR
mesut ulu
mesut ulu - 12 yıl Önce

yakında sizi de bu alanda göreceğiz gibi...eğer öyleyse şimdiden başarılar...

banner208

banner148

banner150

banner153