banner171

CHP G.O.PAŞA

CHP G.O.PAŞA

 

İstanbulun 39 ilçesinin , 37’ si   ilçe yönetim kurulu seçimlerini tamaladı. İki güzide ilçeden biri olan , G.O.Paşa ile Büyükçekmece tamamlayamadı. Sorumlu aramaya hiç gerek yok. Çağadaş , modern , eğitimli , bilgili , nitelikli olan tüm parti üyelerinin , seçimlerin yapılmaması ile ilgili sorumlulukları var.

Geç olsun temiz olsun diye bir tabir varya bizde öyle diyelim. Geç olsun temiz olsun. 22.Nisan.2012 tarihinde yapılacak seçime umarım , bölgemizin çok değerli vekilleri katılırda bulundukları ilçenin delegelerine ve üyelerine heyecan , enerji verir ve bundan sonraki süreçte bölgemizde partinin çalışmalarına hep birlikte tanık oluruz.

Adaylarla ilgili kısa bir değerlendirme yapmamız gerekirse : bütün adayların olumlu olumsuz bir çok yanı olmakla birlikte , bölünme , parçalanma , ötekileştirme , berikileştirme olmaz ise , tüm CHP G.O.Paşa ailesi seçilen adaya saygı duyup partisi , ilçesi , ülkesi için halkla beraber çalışırsa , sanırım Adalet ve Kalkınma Partisi için ciddi bir muhalefet olup , bundan hem ilçe , hemde ülke fayda sağlamış olur.

Ümit KAPLANSEREN: geçmişinde gençlik kolları başkanlığı görevini yapmış , kısa bir süre önce ilçe başkanlığı görevinde bulunmuş , heyecanlı , parti kültürünü almış , çalışkan genç bir ekiple seçimlere hazırlanıyor. Bana göre kazanma şansı en fazla olan aday. Kendisine başarılar dilerim.

Fuat VAROL :  çok sevdiğim , değer verdiğim , uzlaştırıcı , herkesle iyi ilişkiler içerisinde olabilen , biraraya geldiğimizde , duayen diye tabir ettiğim saygı duduğum ağabeyimdir. Yazıyı hazırlarken adaylığının duyurumunu yapmasıyla ilgili bir mesaj geldi . Kendi adaylığını başkasının göndermesi hoş olmadı. Duayen ağabeyime sonsuz başarılar.

Ahmet GÜRBÜZ: Biraraya gelip hiç sohbet etmediğim , hiçbirşeyi paylaşmadığım , Müjdat GÜRBÜZ beye olan yakınlığından başka birşeyi bilmediğim bir arkadaşımız. Dün onunla ilgili çok değer verdiğim biri önemli bilgiler  verdi. Onun referansı benim için gerçekten çok önemlidir. Güvenilir ,bilgili , birikimli, demokrasiyi içine sindirmiş kaliteli bir arkadaş dedi. Sonrasında adaylık açıklamalrını okudum. Gerçekten eğitim durumuyla ilgili diğer arkadaşlarımızdan bir adım önde  ama bana göre kazanması oldukça zor. Başarılar dilerim. Buradan bir teklif müsait olduğunuzda bir kahve içer sohbet ederiz umarım.

Ali YILDIRIM: DSP döneminden bilirim , çalışkan , mütevazı , bilgili , birikimli , ama bana öyle geliyor aday olmayıp bir adaya destek verecek gibi , adaylığı kesinleşirse başarılar dilerim.

22.Nisan günü yapılacak bu seçimin galibinin CHP G.O.Paşa ilçesi ve demokrasi olmasını umarım. Bunları yazmamın bile anlamsız olduğunu bilerek yine yazayım. Bütün adayların seçim başlamadan kolkola sahneye çokması ve seçimi kim kazanırsa kazansın sonrasında yine sahnede kolkola olmaları ve lütfen bel altı siyaset yapmamalarını umar tekrardan tüm adaylara başarılar dilerim.

 

Ali ŞEN


YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153