banner171

Hayalet Sow!

Fenerbahçe'nin sorunu çözmek için renklerine bağladığı Moussa Sow dün kayıplardaydı.

Hayalet Sow!

Forvette büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin bu sorunu çözmek için renklerine bağladığı Moussa Sow dün kayıplardaydı. Sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Senegalli yıldız maç boyunca adeta gezindi durdu.

 Sarı-Lacivertli ekibin Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği Senegalli yıldız Moussa Sow, Kardemir Karabükspor karşılaşmasında hayalet gibiydi. Sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Sow, 90 dakika boyunca gezindi durdu, kendisinden gol bekleyen Sarı-Lacivertli taraftarlara adeta saç baş yoldurttu. Beşiktaş karşılaşmasıyla birlikte ilk maçına çıkan Sow, mücadelenin son dakikasında attığı golle alkış almıştı. Derbide sergilediği performansı bu maçta da kendisinden bekleyen taraftarlar hayal kırıklığına uğradı.

Savunma geçit vermedi

İyi kapanan ve zamanında kademeye giren Kardemir Karabükspor savunması karşısında kaybolup giden Sow son vuruşlarda da etkisiz kaldı. Takım arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşadığı da gözlenen Senegalli yıldızın maç sonu morali hayli bozuktu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da Senegalli oyuncuyla karşılaşma sonrası bir görüşme yaptığı ve daha dikkatli olmasını istediği öğrenildi. (Fanatik)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153